آخرین اخبار:
کد خبر:۷۷۸۱۳۱
با صدور پیامی:

عاملی، انتصاب آیت‌الله اعرافی را به عنوان عضو جدید فقهای شورای نگهبان تبریک گفت

سعیدرضا عاملی، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با صدور پیامی انتصاب آیت‌الله اعرافی را به عنوان عضو جدید فقهای شورای نگهبان تبریک گفت.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از شورای عالی انقلاب فرهنگی سعید رضا عاملی، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با صدور پیامی انتصاب آیت الله اعرافی به عنوان عضو جدید فقهای شورای نگهبان را تبریک گفت.
 
مشروح این پیام به شرح ذیل است:

حجت الاسلام والمسلمین اعرافی

سلام علیکم

حُسن اعتماد رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی) و انتصاب شایسته جنابعالی به عضویت فقهای شورای نگهبان را صمیمانه تبریک عرض می‌کنم.

این انتصاب شایسته که نشانه شخصیت علمی و فقهی شماست قطعا زمینه‌ساز همکاری و هم افزایی میان شورای عالی انقلاب فرهنگی و شورای نگهبان خواهد بود.

تقارن این انتصاب شایسته با ایام میلاد حضرت ثامن الحجج (ع) را به فال نیک گرفته و برای آن برادر ارجمند دوام توفیقات الهی در خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی را از درگاه حداوند متعال خواستارم.

سعیدرضا عاملی
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار