آخرین اخبار:
کد خبر:۷۷۹۵۳۱
دهقانی فیروزآبادی:

دانشگاه آزاد اسلامی متناسب با نیاز جامعه و صنایع دانشجو تربیت می‌کند

معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد گفت: دانشگاه آزاد می‌خواهد نیاز جامعه و صنعت را شناسایی کند تا متناسب با آن در سرا‌های نوآوری دانشگاه، دانشجو تربیت کند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، روح الله دهقانی فیروزآبادی، معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد و اعضای هیات رئیسه واحد ملایر با فعالان، صاحبان صنایع و اعضای هیات مدیره بازار مبل منبت ملایر، به میزبانی دانشگاه آزاد ملایر برگزار شد.

دهقانی فیروزآبادی در ابتدای این دیدار با اشاره به طرح ایجاد سرا‌های نوآوری در دانشگاه آزاد، اظهار کرد: دانشگاه آزاد می‌خواهد همانطور که تولیدکنندگان مبل بر اساس نیاز بازار، مبل می‌سازند، دانشگاه هم نیاز جامعه و این صنعت را شناسایی کند تا متناسب با آن در واحد ملایر و سرای نوآوری آزاد، دانشجو تربیت کند.

معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد با بیان اینکه سرای نوآوری را با همکاری ترکیبی صنعت‌گران و دانشگاه طراحی، مدیریت و اجرایی می‌کنیم، گفت: سرای نوآوری مبل و منبت سومین سرای نوآوری دانشگاه آزاد در کشور است که امیدوارم این سرا بتواند در حوزه کار خود موفق و در کشور پیشتاز باشد.

وی با اشاره به چالش اشتغال برای دانشجویان و فارغ‌التحصیلان گفت: با توجه به کارآمد نبودن مدارک دانشگاهی در دوره جدید، دانشگاه‌های نسل سوم به عنوان دانشگاه‌های کارآفرین پدید آمدند. افرادی از این دانشگاه‌ها خارج می‌شوند که می‌توانند کسب‌وکار راه‌اندازی کرده و ایده‌های خود را عملی کنند.

دهقانی فیروزآبادی ادامه داد: دانشگاه نسل سوم، هنرستان پیشرفته نیست که از آن افرادی فارغ‌التحصیل شوند که هنر می‌دانند و مدرک دارند، بلکه دانشگاه نسل سوم، دانشگاهی است که از آن شرکت و فناوری خارج می‌شود. به عنوان مثال در سرای نوآوری یک استارت آپ شکل می‌گیرد که تیم است و بر فروش محصول مبل و منبت در بازار عراق تمرکز دارد، این استارت آپ صنعت مبل را می‌شناسد، با برندینگ و استانداردسازی آشناست، بازار خارجی و حقوق تجارت آن را می‌داند و به صفر تا صد صادرات اشراف دارد. این تیم، مبل تولید نمی‌کند، اما می‌تواند به بازاریابی و فروش محصولات کمک فراوانی کند. چنین مدلی تاکنون در کشور وجود نداشته است.

وی خاطرنشان کرد: دانشگاه نسل سوم، اکوسیستم را بزرگ می‌کند، در بحث مونتاژ کردن چوب برای ساخت مبل که در بازدید از کارگاه‌ها دیدیم، یک شرکت دانش‌بنیان یا استارت‌آپ می‌تواند سرعت و کیفیت مونتاژ را دو برابر کند، همانطور که تولید دستگاه سی‌ان‌سی باعث سرعت بخشیدن به تولید مبل شد و به کمک صنعت‌گران آمد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار