آخرین اخبار:
کد خبر:۷۷۹۹۱۶
از سوی مرکز سنجش آموزش پزشکی؛

مهلت انتخاب رشته آزمون تخصصی پزشکی امروز ۲ مرداد پایان می‌یابد

مهلت انتخاب رشته آزمون دکتری تخصصی علوم پایه پزشکی و بهداشت، دندانپزشکی و داروسازی سال ۹۸ که از دیروز یکم مرداد آغاز شده بود، امروز ۲ مرداد پایان می‌یابد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبر گزاری دانشجو، مهلت انتخاب رشته - محل و ارسال سوابق آزمون دکتری تخصصی علوم پایه پزشکی و بهداشت، دندانپزشکی و داروسازی سال ۹۸ ساعت ۱۴ امروز چهارشنبه ۲ مرداد ۹۸ پایان می‌پذیرد.

داوطلبانی که موفق به انتخاب رشته آزمون دکتری تخصصی علوم پایه پزشکی و بهداشت، دندانپزشکی و داروسازی نشده اند، می‌توانند با توجه به تمدید مهلت انتخاب رشته از یکم تا دوم مرداد ماه با مراجعه به سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی کشور نسبت به انتخاب رشته خود اقدام کنند.

آزمون دکتری تخصصی و دکتری پژوهشی علوم پایه پزشکی و بهداشت، دندانپزشکی و داروسازی سال ۹۸ در ۶۴ رشته علوم پایه پزشکی و بهداشت، ۲ رشته دندانپزشکی و ۱۳ رشته داروسازی در روز‌های پنجشنبه و جمعه ۳۰ و ۳۱ خرداد ماه ۹۸ با حضور بیش از ۶ هزار داوطلب برگزار شد.

ظرفیت رشته‌های مختلف در دوره‌های تخصصی و پژوهشی در ۶۴ رشته علوم پایه پزشکی و بهداشت، ۲ رشته دندانپزشکی و ۱۳ رشته داروسازی و رشته‌های دکتری پژوهشی از سوی سازمان سنجش آموزش پزشکی یک هزار و ۷۸۰ نفر اعلام شده بود.

با تصمیم دبیرخانه شورای آموزش علوم پایه پزشکی، بهداشت و تخصصی ظرفیت رشته‌های اپیدمیولوژی و روانشناسی بالینی تغییر یافت. داوطلبانی که این رشته - گرایش‌ها را انتخاب کرده اند می‌توانند در زمان اعلام شده فرم انتخاب رشته - محل خود را ویرایش کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار