ماهيت بي طرفانه دستگاه قضا بايد براي عوام و خواص اثبات شود
فرهاد تجري در گفتوگو با خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، با اشاره به فرمايشات اخير مقام معظم رهبري در جمع قضات كشور اظهار داشت: همواره مي توان سخنان مقام معظم رهبري را به عنوان قسمت عمده اي از سياستگذاري هاي كلان تدوين شده در نظر داشت و به عنوان راهكاري عملي در ادامه مسير قضايي كشور به كار گرفت.
نماينده مردم قصرشيرين در مجلس با بيان اينكه نمايندگان مجلس نيز بخشي از مخاطبان فرمايشات مقام معظم رهبري هستند، ادامه داد: نمايندگان مجلس مانند ساير مسئولان بايد دستگاه قضا را در ايجاد فضاي امن و آرام براي احقاق حق مردم ياري كنند.
نايب رئيس كميسيون قضايي مجلس با تاكيد بر اينكه ماهيت بي طرفانه دستگاه قضا بايد براي عوام و خواص اثبات شود، اظهار داشت: نبايد از دستگاه قضا انتظار داشت تابع سياست هاي خاص و جريان هاي خاصي قرار بگيرد؛ زيرا در اين صورت فلسفه وجودي اين دستگاه به طور كامل زير سوال قرار خواهد گرفت.
تجري ضمن اشاره به ضرورت فرهنگ سازي در زمينه اجراي كامل قوانين بدون اغماض و ملاحظات خاص سياسي و جناحي در خصوص متهمان و متخلفان ابراز داشت: رسانه ها در كنار ساير دستگاه هاي فرهنگي بايد در زمينه فرهنگ سازي اجراي كامل قانون و نهادينه ساختن آن همت گمارند.
وي تصريح كرد: از قوه قضائيه انتظار مي رود به عنوان دستگاه مجري قوانين اسلامي در كشور برنامه ريزي هاي خود را به سمتي برد كه در افق چند ساله آينده شاهد دستگاه قضايي مبتني بر احكام اسلامي در جامعه باشيم و ما به عنوان مسئولان نظام اسلامي، اجراي قوانين اسلامي در كشور را جزء افتخارات خود بدانيم؛ امري كه همه آحاد ملت در زمينه اجراي آن بايد تلاش كنند تا شاهد تضييع هيچ حقي در سطح كشور و جامعه نباشيم./انتهاي پيام/