آخرین اخبار:
کد خبر:۷۸۰۳۱۲
یادداشت دانشجویی|

گزینه‌ای که با رندی دم از اجرایی شدن سند تحول در آموزش و پرورش می‌زند!

اکنون رئیس جمهور و یا شاید هم رئیس برنامه و بودجه، سیدجواد حسینی را برای وزارت آموزش و پرورش پیشنهاد داده‌اند. کسی که پیشتر از سند ۲۰۳۰ حمایت کرده و اکنون با رندی دم از اجرایی شدن سند تحول می‌زند!
گزینه‌ای که با رندی دم از اجرایی شدن سند تحول در آموزش و پرورش می‌زند!
گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو،اواسط خرداد ماه بود که خبر استعفای بطحایی وزیر پیشین آموزش و پرورش همه‌ی دغدغه‌مندان نظام تعلیم و تربیت را به شوک فرو برد. این خبر که ابتدا از سوی روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش تکذیب شده بود ساعتی بعد صحت آن مشخص شد. اما آنطور که در متن استعفای وی آمده، برای تصدی صندلی مجلس وزارت را رها کرده است! و هم اکنون به سمت معاونت آموزش‌های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد رسیده و در دانشگاه ما نیز به جمع اساتید دروس صلاحیت دبیری پیوسته.
 
فارغ از تمام وعده‌هایی که برای بهبود وضع آموزش و پرورش و فرهنگیان داشت و اینکه تا چه میزان در این مهم موفق بوده یا خیر، با توجه به تاریخ انتخاب وزرا در این وزارت خانه به این می‌رسیم که نه تنها پیشرفت آموزش و پرورش و رسیدگی به وضع معیشتی معلمان اولویت نبوده بلکه همیشه انتخاب وزیر رنگ و بوی سیاسی و جناحی نیز به خود گرفته است. بطحایی نیز بعید است که داوطلبانه از این منصب کنار رفته باشد. در طی شش سالی که از عمر دولت روحانی می‌گذرد آموزش و پرورش هیچ گاه اوضاع خوبی نداشته و تا به حال سه وزیر به خود دیده است.
 
 فانی که حدود سه سال از این عمر شش ساله‌ی دولت فعلی وزیر آموزش و پرورش بوده است نیز در سال ۹۵ استعفا داد، اما در حالی که در متن استعفایش آمادگی کامل برای تشریح گزارش عملکرد خود در مدت زمان مسئولیتشان بود. در آن برهه نیز روحانی این استعفا! را پذیرفت و شخص دانش آشتیانی را برای وزارت پیشنهاد داد. وی نیز که پرونده‌ی دخترش به پرونده‌های طویل آقازاده‌ها در این کشور اضافه شده بود و حواشی زیادی در زمان وزارتش بود، کاری از پیش نبرد.

اما اکنون رئیس جمهور و یا شاید هم رئیس برنامه و بودجه، سیدجواد حسینی را برای وزارت پیشنهاد داده اند. کسی که پیشتر از سند ۲۰۳۰ حمایت کرده و اکنون با رندی دم از اجرایی شدن سند تحول می‌زند!

مکررا رهبر معظم انقلاب گوشزد کرده‌اند که دلیلی ندارد جمهوری اسلامی با این آرمان‌ها و اهداف و پیشینه‌ی تاریخی زیر بار این سند برود. برای اولین بار در سال ۹۵ رهبری از مواجه‌ی نظام آموزش و پرورش ما با نظام سلطه‌ی بین المللی سخن گفتند. این نظام سلطه برای هر ملتی برنامه‌ای دارد و می‌خواهد نسل آینده‌ی کشور جوری تربیت شود که برای او مفید باشد. آخرین بار نیز در دیدار فرهنگیان اردیبهشت امسال صریحا فرمودند:: لُبّ کلام و جان کلام در این سند۲۰۳۰ که فصل مهمّی مربوط به آموزش و پرورش دارد، این است که نظام آموزشی باید سبک زندگی را و فلسفه‌ی حیات را بر اساس مبانی غربی به کودک بیاموزد. یعنی جنابعالی، انسان متدیّن و علاقه‌مند به کشورتان، علاقه‌مند به آینده‌تان، در کلاس درستان سرباز برای غرب درست کنید.

از گذشته‌ی وزاری آموزش و  پرورش و سرپرست فعلی که بگذریم در دولتی که آموزش و پرورش جزو اولویت‌های آن نباشد همیشه باید شاهد وضع نامطلوب آن باشیم.

شخص روحانی حتی در مجلس گفته بودند که هزینه‌ی آموزش و پرورش برای دولتش هزینه‌ی سرباری است. بر خلاف چیزی که بار‌ها و بار‌ها رهبر معظم انقلاب گوشزد کرده بودند که مسئولان به این دستگاه به چشم هزینه بر نگاه نکنند و با دید سرمایه گزاری به آن بنگرند. اما چه سود که در میان این بازی‌های جناحی و سیاسی تنها چیزی که در این وزارت خانه مهم نیست آموزش و پرورش است.
 
کارگروه اختصاصی دبیری واحد خواهران بسیج دانشجویی محبان المهدی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجائی
 
انتشار یادداشت‌های دانشجویی به معنای تأیید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروه‌ها و فعالین دانشجویی است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار