کد خبر:۷۸۰۳۴۷
با امضا تفاهم‌نامه‌ای؛

دانشگاه شهیدبهشتی و دانشگاه المستقبل عراق همکاری علمی خواهند داشت

دانشگاه‌های شهیدبهشتی و المستقبل کشور عراق در زمینه‌های توسعه برنامه‌های آموزش زبان فارسی، راه اندازی مراکز تحقیقاتی مشترک و انجام پروژه‌های مشترک در همه حوزه‌های علمی تفاهم نامه امضا کردند.
دانشگاه شهیدبهشتی و دانشگاه المستقبل عراق همکاری علمی خواهند داشت
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از دانشگاه شهید بهشتی، فلاح حسن حسین، مدیر واحد مطالعات و تحقیقات دانشگاه المستقبل کشور عراق، ضمن حضور در دانشگاه شهید بهشتی با شیرانی، مدیریت همکاری‌های علمی بین المللی و همچنین حمیدی، مدیریت پشتیبانی پژوهشی دانشگاه دیدار و گفتگو کرد.

در ابتدای این نشست شیرانی ضمن معرفی دانشگاه شهید بهشتی و ارائه توانمندی‌های دانشگاه در حوزه‌های مختلف افزود: دانشگاه شهید بهشتی آمادگی دارد تا فعالیت‌های آموزشی تحقیقاتی خود با دانشگاه المستقبل عراق را در چارچوب تفاهم نامه همکاری فی ما بین گسترش دهد.

در ادامه نیز فلاح حسن حسین ادامه داد: با توجه به حسن همجواری، مشترکات فرهنگی و مذهبی و همچنین پایین بودن هزینه‌های تحصیل در ایران نسبت به کشور‌های غربی، دانشجویان عراقی بیشتر علاقه‌مند به ادامه تحصیل در دانشگاه‌های مطرح ایرانی مانند دانشگاه شهید بهشتی هستند.

در انتها نیز تفاهم نامه همکاری دوجانبه در زمینه‌هایی همچون تبادل استاد و دانشجو، برگزاری کارگاه و کنفرانس مشترک، توسعه برنامه‌های آموزش زبان فارسی، راه اندازی مراکز تحقیقاتی مشترک و انجام پروژه‌های آموزشی تحقیقاتی مشترک در همه حوزه‌های علمی به ویژه فناوری نانو و فناوری زیستی به امضای طرفین رسید.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار