برای اولین بار شرکتهای دارای پروانه فعالیت حمل و نقل دانشآموزی توسط سازمان تاکسیرانی تهران ارزیابی شدند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سازمان مدیریت و نظارت برتاکسیرانی شهر تهران، از سال ۱۳۹۷ به عنوان مرجع صدور پروانه فعالیت شرکتهای متقاضیِ ارائه خدمات، برنامهریزی لازم جهت ایجاد زیرساختهای نرمافزاری و سختافزاری را بصورت سیستمی و از طریق سامانه سرویس مدارس شهر تهران در دستور کار قرار داد.
بهبود و ارتقاء مستمر سطح کیفیت خدمات سرویس مدارس اولویت سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران میباشد بر این اساس باتوجه به تکالیف قید شده در دستورالعمل اجرایی حمل و نقل دانشآموزی، این سازمان با همکاری شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران اقدام به تدوین و پیادهسازی مدل ارزیابی شرکتهای دارای پروانه فعالیت حمل و نقل دانشآموزی نمود.
بنابر این گزارش ۲۴ درصد رانندگان سرویس مدارس را بانوان و ۷۶ درصد باقی را آقایان تشکیل دادهاند. متوسط عمر ناوگان سرویس مدارس شهر تهران نیز ۷.۴ سال میباشد. بر اساس نتایج ارزیابیهای صورت گرفته جهت ارتقاء سطح کیفیت خدمات میبایست شرکتهای متقاضی خدمات در عرصه حمل و نقل دانشآموزی، توجه و تمرکز ویژه بر محورهای ناوگان حمل و نقل و همچنین نظارت و کنترل داشته باشند. این دو محور کمترین امتیازهای ارزیابی را به خود تخصیص دادهاند.
با توجه به اصل شفافیت در ارزیابی عملکرد، نتایج به تفکیک شرکتهای دارای پروانه، امتیازها و رتبههای تعیین شده برای اداره کل آموزش و پرورش ارسال خواهد شد و بالطبع در ادوار بعدی انتظار میرود علاوه بر بهبود عملکرد شرکتهای فعال در این عرصه، شاهد اثرگذاری امتیاز ارزیابیهای صورت گرفته به عنوان یکی از ملاکهای انعقاد قرارداد مدارس با پیمانکاران مدنظر باشد. تبعاً شرکتی که بر اساس زیرشاخصهای ۱۸ گانه این مدل، امتیاز بالاتری را کسب نموده، قطعاً از توان عملیاتی بیشتری جهت ارائه خدمات کیفی در سرویس مدارس برخوردار خواهد بود.