آخرین اخبار:
کد خبر:۷۸۰۵۷۷
با اعلام معاونت علمی؛

راه‌اندازی نخستین آزمایشگاه گوهرشناسی/ فیروزه نیشابور به عنوان یک برند جهانی شناسنامه‌دار می‌شود

رییس کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار جواهرات و سنگ‌های قیمتی معاونت علمی گفت: لازم است به دلیل وجودفیروز‌های تقلبی در بازار، فیروزه نیشابور به عنوان یک برند جهانی شناسنامه‌دار شود.

راه‌اندازی نخستین آزمایشگاه گوهرشناسی/ فیروزه نیشابور به عنوان یک برند جهانی شناسنامه‌دار می‌شود

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، محمد جواد پیشبین رییس کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار جواهرات و سنگ‌های قیمتی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اعلام این که نخستین آزمایشگاه گوهرشناسی راه‌اندازی خواهد شد، اظهار کرد: تولید بیش از ۶ هزار کیلو گرم نگین فیروزه نیشابور در سال و وجود فیروزه‌های تقلبی و غیر نیشابور با کیفیت پایین دلایل لازم برای شناسنامه دار کردن فیروزه نیشابور به عنوان یک برند جهانی را نشان می‌دهد.

پیشبین ادامه داد: در همین راستا کانون با همکاری جمعی از متخصصان موفق به تدوین استاندارد درجه بندی فیروزه در سال گذشته شد که در تحقیقات صنعتی و استاندارد ایران ثبت ملی شده است. این آزمایشگاه نیز برای صدور شناسنامه کلیه گوهر سنگ‌ها با محوریت فیروزه و امکان شناسایی آن‌ها همزمان با سفر معاون علمی و فناوری رییس جمهوری به نیشابور فعالیت خود را آغاز کرد.

وی همچنین بیان کرد: تفکیک فیروزه اصل و تقلبی، ایجاد اعتماد در بازار و به خصوص توریست‌های علاقمند به فیروزه، بهبود فضای کسب و کار و معرفی بهتر و علمی فیروزه نیشابور در سطح ملی و بین‎المللی از تاثیرات راه اندازی این آزمایشگاه در مرکز رشد نیشابور است.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار