خبری از حقوق‌های نجومی در بدنه اصلی قوه قضاییه نیست / آماده ثبت اطلاعات مدیران و حقوق بگیران خود هستیم
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۸۱۴۲۹
اسماعیلی در پاسخ به دانشجو؛

خبری از حقوق‌های نجومی در بدنه اصلی قوه قضاییه نیست / آماده ثبت اطلاعات مدیران و حقوق بگیران خود هستیم

سخنگوی قوه قضائیه در پاسخ به خبرگزاری دانشجو گفت: قوه قضائیه آمادگی خودش را در خصوص ثبت اطلاعات مدیران، حقوق بگیران و اشخاصی که باید در این سامانه ثبت شوند را اعلام کرده است.

غلامحسین اسماعیلی در نشست خبری خود با خبرنگاران و در پاسخ به سوال خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، در خصوص اعتراض سازمان اداری و استخدامی نسبت به عدم ورود اطلاعات مدیران و حقوق بگیران قوه قضائیه، گفت: قوه قضائیه آمادگی خودش را در خصوص ثبت اطلاعات مدیران، حقوق بگیران و اشخاصی که باید در این سامانه ثبت شوند را اعلام کرده است.
 

وی افزود: این سامانه به تازگی راه اندازی شده است و هنوز ظرفیت لازم ندارد و حجن اطلاعات محدودی به آن وارد شده است.

 

اسماعیلی در خصوص حقوق‌های نجومی گفت: حقوق‌های نجومی وجود ندارد و این موضوع حقوق‌های نجومی بیشتر در خصوص شرکت ها، بیمه‌ها و بانک‌ها است و در بدنه اصلی قوه قضائیه، از حقوق بگیران نجومی خبری نیست و  اگر موردب رخ بدهد گزارش خواهیم داد.
پربازدیدترین آخرین اخبار