معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: صنعت هوایی همواره طی ۴۰ سال گذشته لبه تیغ تحریم بوده و در تمام این سالها مورد تحریمهای ظالمانه قرار گرفته است.
به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در حاشیه افتتاحیه نمایشگاه تعمیر و نگهداری هواپیما که در صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد در جمع خبرنگاران اظهار کرد: این جای خوشحالی دارد که صندوق نوآوری و شکوفایی خودش در صنایع به دنبال کمک به این بخشها است و تلاش میکند تا مشکلات آنها را به نحوی برطرف کند.
ستاری ادامه داد: صنعت هوایی درواقع لبه تیغ تحریم است و طی ۴۰ سال گذشته حتی در زمانهایی که ما تحریم هایمان برداشته شده، صنعت هوایی همچنان در وضعیت تحریمی باقی مانده است.
وی افزود: این تحریمها طی ۴۰ سال گذشته مزیت دانشی فوق العادهای برای ما داشته، چه از نظر فارغ التحصیلان دانشگاهی که در رشتههای هوافضا و گرایشهای مرتبط با آن تحصیل میکنند، زیرا این رشته، رشته مادر به حساب میآید و همچنین از لحاظ دانش فنی در جایگاه بسیار خوبی قرار داریم خصوصا در بخش تعمیر و نگهداری و همچنین در بخش نظامی در حال حاضر شاهد آن هستیم که گروههای بسیار مختلفی در این بخش فعالیت میکنند.
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: امیدوارم این نمایشگاهها بتوانند شرکتهای دانش بنیان در حوزه تعمیر و نگهداری هواپیما ورود پیدا کنند، زیرا قطعا استانداردهای تعمیر و نگهداری هواپیما خط قرمز هر سیستمی در هر کشور به حساب میآیند و سازمان هواپیمایی کشور متولی اجرای آن است.
وی یادآور شد: این نمایشگاهها محل عرضه صنعت نیستند، زیرا شاهد هستیم شرکتهای حاضر محصولات خود را به بازار و صنایع عرضه میکنند و همین حالا نیز کار تعمیر و نگهداری را انجام میدهند و البته این نمایشگاه بیشتر برای آشنایی مدیران ارشد با توانمندیهای جدید شرکتهای دانش بنیان طی یک سال گذشته است.
ستاری افزود: من مطمئن هستم که صندوق نوآوری و شکوفایی پس از پایان این نمایشگاه رقمی در حدود چند صد میلیارد در این حوزه سرمایه گذاری خواهد کرد و امیدوارم که اتفاقات خوبی در این حوزه رخ دهد.