ششمین مدرسه تابستانه دانشجویی علوم اعصای شناختی عنوان رویدادی است که دانشجویان با فناوریهای نوین شناختی، تقویت کارگروهی و تفکر بین رشتهای در آن آشنا میشوند.
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، برگزاری مدرسههای تابستانی در سطح دانش آموزی و دانشجویی اقدامی برای ترویج بهتر حوزههای مختلف علمی است. ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز این فعالیت را در کنار سایر اقدامات خود برای ترویج و فرهنگسازی این حوزه انجام میدهد. در این راستا ستاد از برگزاری ششمین مدرسه تابستانه دانشجویی علوم اعصای شناختی حمایت میکند.
این رویداد از ۱۲مرداد ماه آغاز شده و تا ۱۷ مرداد ماه سال جاری ادامه دارد و در آن دانشجویان با فناوریهای نوین شناختی، تقویت کارگروهی و تفکر بین رشتهای و با تأکید بر اجرای پروژههای علمی آشنا میشوند.
برگزاری کلاسهای تخصصی یکی از برنامههای این مدرسه تابستانه است که در آن ۱۰ موضوع مختلف علوم اعصاب شناختی از جمله تشریح عملی مغز، حس و ادراک، و تفکر، حافظه و یادگیری، شناخت اجتماعی و توانبخشی شناختی، آشنایی باساختار سیستم عصبی، بیماریهای عصبی، فیزیولوژی سیستم عصبی و مدل سازی شناختی و هوش مصنوعی آموزش داده میشود.
دانشگاه علوم پزشکی ایران، کلینیک مغز و شناخت و مرکز تحقیقات علوم اعصاب دانشگاه شهید بهشتی در زمان برگزاری این مدرسه تابستانه میزبان دانشجویان علوم پزشکی، علوم پایه، روانشناسی و فنی و مهندسی مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترای حرفهای است تا آموزشهای لازم به آنها با حضور اساتید برجسته داده شود. در پایان مدرسه نیز به دانشجویان گواهی معتبر از انجمن علوم اعصاب ایران ارائه میشود.