کد خبر:۷۸۱۴۰۴
برای توسعه فعالیت‌های حوزه علوم شناختی؛

میز همکاری‌های علمی و تحقیقاتی ایران و برزیل شکل گرفت

ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی معاونت علمی برای توسعه فعالیت‌های حوزه علوم شناختی دانشی نوپا با کشور برزیل همکاری‌های مشترک خواهد داشت.

«میز همکاری‌های علمی و تحقیقاتی» ایران و برزیل شکل گرفت

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و مراکز علمی معتبر برزیل در راستای توسعه و گسترش فعالیت‌های علمی و تخصصی همکاری‌های مشترکی را انجام داده اند. در این راستا با اتخاذ سیاست‌های حمایتی پایه‌های ایجاد همکاری مشترک تحقیقاتی و فنی میان دو کشور در مرز‌های دانش، فناوری و همچنین تبادل و توسعه خدمات و ابزار‌های شناختی با اجرای پروژه‌هایی توسط محققان و متخصصان پی ریزی شد.

ستاد توسعه علوم شناختی برای پیشبرد اهداف بین المللی خود بسط همکاری به منظور تبادل دانشجو و استاد، توسعه همکاری‌های پژوهشی در زمینه‌های آموزشی، غنا بخشیدن به مشارکت میان مراکز دانشگاهی، حمایت از برپایی کنفرانس ها، گردهمایی و گارگاه‌های علمی و گسترش آموزش به پژوهشگران را با هدف برقراری پیوند‌های مستحکم همکاری متقابل میان ایران و برزیل در دستور کار قرار داد و برای تقویت همکاری‌های علمی و جلب محققان و متخصصان در بخش‌های مختلف بویژه در حوزه توسعه علوم و فناوری‌های شناختی، میز همکاری مشترک میان دو کشور ایجاد شد.

هیئت‌های علمی دو کشور در سه سال اخیر در مذاکرات و دیدار‌های متقابل، گسترش و ارتقای سطح همکاری‌ها میان مراکز دانشگاهی و علمی در بخش‌های علوم شناختی و بهره گیری از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های دو کشور در راستای ایجاد پیوند‌های پایدار علمی دو جانبه و به سود منافع مشترک را در جهت تحکیم و تقویت همکاری‌ها و تبادل اطلاعات میان ایران و برزیل عنوان کردند.

با شکل گیری «میز همکاری‌های علمی و تحقیقاتی» میان ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی معاونت علمی و فناوری و نیز دو مرکز علمی معتبر برزیل، شناسایی ظرفیت‌ها و پتانسیل‌ها در حوزه‌های دانش علوم شناختی و اجرای پروژه‌های مشترک تحقیقاتی، ایجاد همکاری مشترک بین تیم‌های علمی ایران و برزیل در زمینه‌های مورد علاقه طرفین در مرز‌های دانش و تکنولوژی و توسعه خدمات و ابزار‌های شناختی بین دو کشور آغاز شد.

برگزاری هفت دوره فراخوان جهت پذیرش طرح‌های پژوهشی در زمینه‌های علوم شناختی حاصل ارتباط و تماس کارشناسان ارشد ستاد علوم شناختی و دو مرکز معتبر علمی برزیل برای ایجاد یک فضای مستحکم همکاری متقابل میان دو کشور در سال‌های اخیر است.

توسعه ابزار‌های تهاجمی و غیر تهاجمی ارتباط با مغز، آموزش و مطالعات شناخی مغز و نیز شناخت اجتماعی، نقشه برداری مغز، خدمات و ابزار‌های ارزیابی و توانبخشی از زمینه‌های همکاری مشترک در فراخوان طرح‌ها را به خود اختصاص داده است.

ستاد توسعه علوم شناختی و بنیاد تحقیقاتی سائوپائولو و سازمان حمایت و ارزیابی تحصیلات تکمیلی جمهوری فدرال برزیل برای تقویت همکاری ها‌ی علمی و در راستای اجرای پروژه‌های مشترک تحقیقاتی به همراه مبادله استاد و دانشجو در زمینه مطالعات مغز و شناخت، دو تفاهم نامه امضا و مبادله کردند.

رشد فزاینده علم و دانش در ایران و توانمندی‌های علمی کشورمان از یک سو و برخورداری برزیل از امکانات و پتانسیل بسیار، دو کشور را در مسیر تقویت همکاری‌های متقابل علمی بویژه در حوزه‌های توسعه علوم و فن آوری‌های شناختی سوق داده و گسترش همکاری‌های پایدار علمی میان دو کشور را رقم زده است.

براساس گزارش و آمار‌های علمی انتشار یافته در مجلات و منابع معتبر جهانی، پیشرفت دانش علوم شناختی در ایران در سال‌های اخیر بسیار چشمگیر بوده و کشورمان در زمینه هوش مصنوعی رتبه شانزدهم جهانی را به خود اختصاص داده و همچنین در حوزه علوم شناختی در سطح دوم کشور‌های منطقه قرار دارد.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار