آخرین اخبار:
کد خبر:۷۸۲۸۷۷
حیدری در دانشگاه آزاد کردستان:

مهندسان کشاورزی را برای پشت میز، نه برای کار در مزرعه و باغات تربیت کرده‌ایم

معاون امور مجلس و ارتباطات اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: مهندسان کشاورزی را برای پشت میز نه برای کار در مزرعه و باغات تربیت کرده‌ایم.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، شانزدهمین جلسه هیئت امنای دانشگاه آزاد کردستان به ریاست احمد حیدری، نماینده تام الاختیار رئیس دانشگاه و معاون امور مجلس و ارتباطات اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی در واحد سنندج برگزار شد.

حیدری در این جلسه گفت: وظیفه فعلی دانشگاه و سیاستگذاری‌های تعریف شده مدیریت امروز در این شبکه گسترده علمی، آموزشی و تحقیقاتی کشور، انتقال شهد شیرین خدمات نظام به مردم و ایجاد تحول در همه زمینه‌های موردنیاز توسعه در نقاط مختلف است.

معاون امور مجلس و ارتباطات اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به آمار و ارقام دستاورد‌های قابل توجه در زمینه‌های علمی و تحقیقاتی، پیوستگی این نتایج با حوزه کاری فعالان بخش‌های مختلف صنعتی، کشاورزی و دامپروری را دغدغه نخست مدیریت دانشگاه عنوان کرد و افزود: حرکت دانشگاه به سمت کاربردی شدن و تمرکز عناوین مقالات علمی و تحقیقاتی ۴۰ هزار استاد پژوهشگر و پایان‌نامه ۳۵۰ هزار دانشجوی مقاطع تحصیلات تکمیلی بر مبنای حل مشکلات مردم و مناطق کشور از دیگر دغدغه‌های مدیریت دانشگاه است.

وی تغییر ساختار دانشگاه آزاد اسلامی را در راستای این دغدغه‌ها دانست و با اشاره به اجرای طرح پایش آزاد، گفت: به همین منظور تاکنون بیش از ۲۰ هزار عنوان تحقیقاتی بر مبنای نیاز استان‌ها احصا شده که زمینه‌ساز برنامه‌ریزی دقیق و مؤثر برای ورود دانشگاه به متن جامعه و حرکت آن به سمت ترقی و تعالی مناطق محروم کشور می‌شود.

معاون امور مجلس و ارتباطات اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر اینکه ما مهندسان کشاورزی را برای پشت میز نه برای کار در مزرعه و باغات تربیت کرده ایم، اظهار کرد: به همین منظور تغییر نگرش نسبت به ضرورت‌های علمی و ارتقای سطح دانش معاش و انتقال خاصیت عملیاتی آن به جامعه هدف در استان‌ها، نتایج سازنده‌ای خواهد داشت.

حیدری با تاکید بر تأمین زمینه توسعه و پاسخ به نیاز برای رفع محرومیت و افزایش سطح برخورداری و بهره وری اقتصادی مردم، خاطرنشان کرد: در تنظیم بودجه‌های سالانه و تخصیص ردیف‌های مالی اثربخش برای افزایش فعالیت‌های علمی، تحقیقاتی و فرهنگی موردنیاز با هدف تحول آفرینی بیشتر ضروری است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار