
در ٩ رشته؛
دانشجویان دانشگاه شیراز در المپیاد ورزشهای همگانی موفق به کسب مقام شدند
چهارمین المپیاد ورزشهای همگانی پسران دانشجو با حضور بیش از هزار و چهارصد ورزشکار به میزبانی دانشگاه بوعلی سینا و در ٩ رشته برگزار شد.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، چهارمین المپیاد ورزشهای همگانی پسران دانشجو با حضور بیش از هزار و چهارصد ورزشکار به میزبانی دانشگاه بوعلی سینا و در ٩ رشته برگزار شد.
این المپیاد با شعار«در ورزش همگانی همه برنده هستند» ترتیب یافت و دانشگاه شیراز در هفت رشته این مسابقات دانشجویی حضور یافت.
در پایان این رقابتها و در رشتههای آمادگی جسمانی تیم پسران دانشجوی دانشگاه شیراز از بین ۶٣ تیم، موفق شد مقام دوم تیمی را به دست آورد.
در رشته بسکتبال ٣نفره نیز از بین ۶٢ تیم، تیم دانشگاه شیراز در جایگاه پنجم ایستاد.
در قسمت انفرادی و در رشتههای طناب زنی سرعتی و آمادگی جسمانی انفرادی، مقام دوم از بین ١٨۶ ورزشکار به ورزشکار دانشگاه شیراز رسید.
بخش دختران چهارمین المپیاد ورزشهای همگانی هم به میزبانی دانشگاه الزهرا تهران برگزار شد و تیم دختران دانشجوی دانشگاه شیراز در رشتهی آمادگی جسمانی به مقام سوم دست یافتند.
۷۰ نفر از دانشجویان دختر و پسر دانشگاه شیراز به چهارمین المپیاد ورزشهای همگانی اعزام شده بودند.
محمدحسن عبدالهی، مدیر تربیت بدنی دانشگاه شیراز اظهار داشت: این گروه اعزامی که نیمی از آنها را دختران و نیمی پسران تشکیل میدادند، در جریان رقابتهایی با دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی استان فارس که در اسفندماه ۹۷ برگزار شد، سهمیه ورود به المپیاد کسب کرده بودند.
کاروان ورزشی دانشگاه شیراز در قالب گروههای ورزشی والیبال، بسکتبال، فوتسال، آمادگی جسمانی، هند پلو، دارت و هفت سنگ در چهارمین المپیاد ورزشهای همگانی تابستانی شرکت کردند.
عبدالهی، شرکت دانشجویان در المپیاد ورزشهای همگانی را، فعالیتی در راستای توسعه ورزشهای همگانی توصیف و خاطر نشان کرد: توسعه ورزش دانشگاه، از مهمترین اولویتهای وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است و فعالیت بدنی دانشجویان و شرکت در برنامههای ورزش همگانی، میتواند سهم بسزایی در ارتقای سطح سلامت جسمانی، روانی و اجتماعی جامعهی دانشگاهی داشته باشد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.