کد خبر:۷۸۳۳۷۸

حمایت بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) از اشتغال‌زایی در حوزه‌ی فناوری

بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) از ایده‌های فناورانه با قابلیت تجاری‌سازی و اشتغال‌زایی حمایت مادی و معنوی به‌عمل می‌آورد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی بنیاد برکت، در پی منویات رهبر معظم انقلاب و تأکیدات دکتر محمد مخبر رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره)، مبنی بر حمایت از فارغ‌التحصیلان جوان و خلاق که ایده‌های مبتکرانه در حوزه‌ی فناوری دارند، بنیاد برکت با حمایت از این جوانان، مقدمات و بسترهای اشتغال‌زایی در این حوزه را نیز فراهم آورده است.

در همین زمینه، براساس تفاهم‌نامه‌ای که میان بنیاد برکت به نمایندگی از ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) و پارک علم و فناوری به نمایندگی از جهاد دانشگاهی در برخی از استان‌های کشور از جمله کرمانشاه و چهارمحال و بختیاری منعقد شده، مقرر گردیده است که ایده‌های فناورانه‌ی با قابلیت تجاری‌سازی، اشتغال‌زایی و دارای پتانسیل ایجاد کسب‌وکار، پس از تأیید اولیه توسط پارک علم و فناوری، به معاونت توسعه‌ی کارآفرینی اجتماع‌محور بنیاد برکت معرفی شوند.

طرح‌های توجیهی اشتغال‌زایی معرفی‌شده از سوی پارک علم و فناوری، توسط بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) براساس رویه‌های موجود، مورد حمایت مادی و معنوی قرار می‌گیرند. در همین راستا، با حمایت بنیاد برکت به تازگی، 30 طرح اشتغال‌زایی با محوریت طرح‌های فناورانه در استان کرمانشاه ایجاد و ادامه‌ی این فرآیند، برای استان‌های دیگر و از جمله چهارمحال و بختیاری هم پیش‌بینی شده است.

در تفاهم‌نامه‌ی منعقده میان بنیاد برکت و پارک علم و فناوری استان کرمانشاه، مواردی هم‌چون شناسایی، ظرفیت‌سنجی و تعیین توانمندی‌های بالقوه‌ی متقاضیان در ارتباط با اشتغال، آموزش و توانمندی متقاضیان به منظور ایجاد اشتغال دایم و پایدار، سامان‌دهی و همکاری به منظور تأمین و تکمیل تجهیزات، مواد اولیه و لوازم مورد نیاز برای هر شغل و استقرار آن، راهبری و ارایه‌ی مشاوره‌ی حرفه‌ای به اعضای جامعه‌ی هدف به منظور پایداری و توسعه‌‌ی شغل ایجاد شده و نظارت و پایش مستمر در حین استقرار و اجرای طرح، پیش‌بینی شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار