رئیس جدید پژوهشگاه قوه قضائیه گفت: این پژوهشگاه نیازمند تحول است و باید مرکز تصمیمگیری و مغز متفکر قوه قضائیه باشد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سید حجتالله علمالهدی در مراسم معارفه خود به عنوان رئیس جدید پژوهشگاه قوه قضائیه گفت: بنده یک جوان دهه شصتی هستم و در مبارزات انقلابی نبودهام و جنگ تحمیلی و امام راحل و عموی شهیدم را به یاد ندارم، ولی خود را مدیون شهدا دانسته و میدانم گام دوم انقلاب باید توسط نسل بنده برداشته شود و انتهای آن تحقق تمدن نوین اسلامی است.
وی ادامه داد: این انتخاب حاصل جوانگرایی رئیس جدید قوه قضائیه است که البته پرچمدار این امر رهبری و تأکید آن به رئیس قوه قضائیه بوده است. جوانگرایی به معنی نفی تجربه نیست و ما اکنون در نقطه صفر نیستیم و موظفیم از همه ظرفیت علمی کشور استفاده کنیم و یک تیم جوان با روحیه و تفکر انقلابی میتواند آن را انجام دهد.
علم الهدی گفت: پژوهشگاه قوه قضائیه نیز نیازمند تحول است و به معنی فاصله داشتن با آرمانهای انقلاب است و پژوهشگاه باید مرکز تصمیمگیری و مغز متفکر قوه قضائیه باشد و طرحها و ایدههای آن به همراه نیازمندیهای قوه قضائیه از دل این مجموعه بیرون بیاید و تأمین شود.
رئیس جدید پژوهشگاه قوه قضائیه گفت: ارتباط نظاممند با دستگاه اجرایی قوه قضائیه باید باشد که اکنون ضعیف است و محدود به گزارشهایی شده که گاها مورد عمل و اجرا هم قرار نمیگیرد.
وی با تاکید بر استفاده از ظرفیت قضات متخصص گفت: این مرکز باید پل ارتباطی میان نخبگان و قوه قضائیه باشد. رشته حقوق به صورت انتزاعی آموزش داده میشود و این پژوهشگاه میتواند دانشجویان را وارد فضای عملیاتی کند.