به دستور دستگاه قضایی ۲۵ نفر از مدیران سایپا دستگیر، ممنوعالخروج و دادگاهی شدند؛ همچنین حسابهای مدیرعامل ایران خودرو بسته و با غولهای قطعهساز متخلف که در ازای دریافت ارز دولتی قطعهای ندادند برخورد شد.
گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو - سیدمهدی حاجیآبادی؛ در حاشیه کمکاری دولت در جمع کردن وضعیت بازار خودرو، ورود قوه قضائیه به تخلفات خودروسازان و قطعهسازانی که از تحویل قطعه خودداری میکردند؛ موجب شد بر زخم ناشی از تخلفات راکبان خودروسازی که بر جان مردم نشست، مرهمی شود. در شمارههای پیشین پرونده به تخلفات گسترده خودروسازان در مسئله سهام چرخهای و مالکان شرکت کروز به عنوان بزرگترین تامینکننده قطعه که به دنبال تصاحب ایران خودرو بودند؛ پرداختیم.
پای قوه قضائیه بر گلوی تخلفات تیغ عدالت دستگاه قضا پیش از همه به تن مدیران خودروساز نشست؛ نامهای در فضای مجازی منتشر شده که منتسب به دستورالعمل اداره دعاوی حقوقی بانک مرکزی و حکم قضائی بازپرس شعبه ۱۴ ناحیه ۲۸ دادسرای عمومی و انقلاب تهران درباره پرونده مدیرعامل گروه صنعتی ایرانخودرو است. در این نامه اشاره شده که بانک مرکزی به همه بانکها نامه زده و دستور داده تمام حسابهای هاشم یکهزارع (مدیرعامل شرکت ایرانخودرو) را مسدود کنند و هیچ خدمات بانکی به او ندهند. یک منبع آگاه در گفتگو با خبرگزاری دانشجو مدعی شد علت بسته شدن حسابهای یکهزارع، مدیریت سابق او در ایران خودرو دیزل است.
همچنین با انتشار حکم بازپرس شعبه پنجم دادسرای کارکنان دولت در فضای مجازی سیدجواد سلیمانی، مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا، با حکم بازپرس شعبه پنجم دادسرای کارکنان دولت از اسفند سال گذشته برای شش ماه ممنوعالخروج شده است.
رئیسی چگونه مانع بروز فاجعه در خودروسازی شد؟مجموعهای از اتفاقاتی که به صورت زنجیرهای رقم خورد تا روند تغییرات قیمت خودروی داخلی در بازار غیرمنطقی شود، ازجمله مواردی است که گمان میرود در این پروندهها ردپای آنها دیده شود. ممنوعیت ثبت سفارش خودروی وارداتی بههمراه کمبود قطعه برای ساخت خودروی داخل و مجموعه دیگری از عوامل، سوداگرانی را وارد عرصه بازار خودرو کرد که با دلالبازی، کار را به جایی رساندند که قیمت خودروی کارخانه در برخی مدلهای پرفروش بیش از ۵۰ درصد با بازار فاصله داشت. مشکلات ایجادشده در بازار خودرو، نهادهای ناظر را وارد عمل کرد تا پرونده تخلفات خودروسازان داخلی شکل بگیرد. بهتازگی نیز اسماعیلی، سخنگوی قوه قضائیه، با تشریح جزئیات بازداشت مدیران ارشد سایپا گفته بود: پرونده تشکیل شده و افرادی تحت تعقیب قرار گرفتند. این پرونده ۲۵ متهم دارد که شش نفر بازداشت هستند. به گفته او، برخی از بازداشتیها از مدیران شرکت سایپا هستند و برخی از نمایندگیها و شرکتهایی که به نمایندگی از سایپا مبادرت به ثبتنام و واگذاری خودرو میکردند. در تماس با بسیاری از کارشناسان و مسئولان خودرو، حکم ممنوعالخروجی مدیرعامل سایپا بهشدت فعالان این عرصه را شوکه کرد و به نظر میرسید هیچکس به درستی نمیداند چه اتفاقی در شرف رخدادن است.
آزادسازی ۲۰ هزار خودرو از زندان! ناصر سراج در پاسخ به این سئوال که پیگیری سازمان بازرسی کل کشور در مورد قراردادهای خودروسازان چه شد؟، به وضعیت نابسامان صنعت خودرو کشور اشاره کرد و اظهار کرد: چند روز قبل، وزیر صنعت، معدن و تجارت، کل خودروسازان، قطعهسازان و شورای روابط و تعزیرات را دعوت به جلسه و بهطور کامل مشکلات را بررسی کردیم که تعداد زیادی ماشین در شهرها و استانهای مختلف دپو شده بود. وی با بیان اینکه مشکل اساسی خودورسازها مربوط به قطعهسازان بود که قطعات مورد نیاز را در اختیار خودروسازها قرار نمیدادند، افزود: با ورود دستگاه قضایی و پیگیریهای انجامشده این مشکل مرتفع و ۲۰ هزار خودروی دپو شده به مشتریان واگذار میشود. گفتنی است شنیدهها حاکی است در جلسه رئیس سازمان بازرسی با خودروساز و قطعهسازان و وزیر صمت، وی با اشاره به یکی از قطعهسازان که قطعات چینی را وارد کشور کرده و به اسم تولید داخل به خودروساز قالب میکند، هشدار برخورد صریح داده است.
چه جالب!!!! بعد خالی کردن جیب مردم با فروش وعده دار خودرو تازه ارگانهای نظارتی و کنترلی از خواب بیدار شده اند.
ناشناس
شنبه ۲۶ مرداد ۱۳۹۸
سلام.خدا آقای رئیسی را سلامت کند.ایشان در مناظره انتخاباتی هم رقبایش حتی بصورت دروغ هم نتوانستن به ایشان وخانواده ایشان تهمت بزنن .اما خیلی از این مردم شریف به کسی که بانی همه این گرفتایها بود رای دادن.پس خود کرده را تدبیر نیست .
آقای ریسی ،،،ریس محترم قوه قضاییه تورا خدا تورا جون امام هشتم که در مشهد مقدس خاکه اینها را به سزای اعمال بی شرمشان برسان مرگتان باد ایرانخودرو وسایپا که به مردم وخون شهدا خیانت کردی حکماعدام برای شما کم است
شاید بزرگترین اختلاس کشور داره تو همین خودرو سازها اتفاق میوفته. بیچاره مردمی که مثل من به این سیستم اعتماد کردند. تحویل خودروی پارس بنده مهر 97 بوده ولی هنوز هیچ خبری ازش نیست. هیچکس هم پاسخگو نیست. باز ایول به همت قوه قضا...
بابا جان با بستن حسابش کار انجام نمیشه خانه هایی که خریدن چی ویلاهای که حتما دارن چی مطمئن باشید در منزلشان پول نگهداری میکنن همه اینها رو گرفتید که با پوست جانشان بدبختی ما را حس کنن همه بیچارگیها برای مردمه
ما که بامدیریت غیرانسانی وغیردینی ،مدیران کشور زندگی وجوانی مان به باد فنا رفت امیداست باپیگیری های رئیس دستگاه قضای جدید لااقل فرزندانمان روی خوش زندگی را در آینده لمس کنند وکشورازشر این مافیایی که درهمه ارکان کشورنفوذ کرده نجات پیداکند
ماشین من دنا پلاس توربو تحویل مرداد۹۷ بوده هنوز هیچ خبری نیست هیچ کس هم جواب گو نیست آقایونی که تعیین قیمت خودرو رو بجای اینکه با برآورد هزینه تولید تعیین کنن دستور به تعیین قیمت با حاشیه بازار دادن برای پر کردن جیب خودشون معلومه نمیان ماشین امثال بنده رو چون باید به قیمت قبل بدن نمیدن و تو بازار آزاد میفروشن...
باعث این وضع فقط قانونای بی برنامه به هدف پر کردن جیب خودشونه و تا وقتی هیچ نظارتی به هیچی نیست همینه ای کاش این دوتا خودرو سازی هم تعطیل بشه کلا ماشین وارداتی بشه تا نه اینقدر مردم با این ماشینای غیر استاندارد کشته بشن نه دیگه بتونن جیب مردمو با این قیمتای کذایی خالی کنن...
واقعا قراره چی بشه با این همه ....
یعنی تازه دستگاه نظارتی متوجه شده؟ والا اینها همش مانور سیاسی ان برای اینکه بین خودشون کفه رو متعادل کنند تا الان اونا خوردن والان باید بیان وبه گروه بعدی واگذار کنند یا شریکشون کنند ویا قراره اسم یک نفر بعنوان قهرمان بالا بره برای انتخابات بعدی وگرنه مردم کیلویی چند؟
انشاءالله نوبت مسولین کرمان موتور هم برسد که به بهانه تحریم النترا مونتاژ داخل را به مردم ندادند آوردند سه برابر قیمت تو بازار فروختند بعد جکی که هیچ کس نمی خرید به قیمت روز به آنها دادند بازی دو سر برد!!!
ا ایمان به صداقت و توانائی نطام مقدس جمهوری اسلامی ایران در اداره مسئولیت دشوار و حیله های تحمیلی برای خدشه دار کردن مدل و توانائی نظام جای سئوال های زیادی است که چگونه بانک مرکزی که یکی از کلیدی ترین اهرم ها برای کنترل اقتصادی است با این سیاست مخدوش برای کنترل ارزش سرمایه های ملی دوزه بعد از دوره با همان سیاست غلط اداره میشود.
علامات سئوالی که توانائی علمی و عملی کلیت نظام را به طور جد ولی نا عادلانه مخدوش میکند. به جاست که نخبگان ذیربط قبل از سوئ استفاده خناسان به این شبهات پاسخ منطقی داده و راه را برای گام دوم انقلاب پر افتخار اسلامی ایران که امید رنج کشیدگان عالم است هموار سازند.
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
ی سال دووم نمیارن ک ماشین نخرن و هر کس به فکر خودشه و بقیه رو در نظر نمیگیرن
از ماست که بر ماست
باعث این وضع فقط قانونای بی برنامه به هدف پر کردن جیب خودشونه و تا وقتی هیچ نظارتی به هیچی نیست همینه ای کاش این دوتا خودرو سازی هم تعطیل بشه کلا ماشین وارداتی بشه تا نه اینقدر مردم با این ماشینای غیر استاندارد کشته بشن نه دیگه بتونن جیب مردمو با این قیمتای کذایی خالی کنن...
واقعا قراره چی بشه با این همه ....
علامات سئوالی که توانائی علمی و عملی کلیت نظام را به طور جد ولی نا عادلانه مخدوش میکند. به جاست که نخبگان ذیربط قبل از سوئ استفاده خناسان به این شبهات پاسخ منطقی داده و راه را برای گام دوم انقلاب پر افتخار اسلامی ایران که امید رنج کشیدگان عالم است هموار سازند.