آخرین اخبار:
کد خبر:۷۸۵۰۱۵
مخبر خبر داد

تأمین ۲۱۳ هزار اطعام توسط ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) برای عید غدیر+ تصاویر

رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) درباره پویش به وقت احسان و توزیع اطعام در روز عید غدیر توضیحاتی داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمد مخبر رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در مراسم بسته بندی و آماده سازی پک‌های پویش به وقت احسان اظهار کرد: ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) علاوه بر کمک‌های اقتصادی، وام‌های قرض الحسنه‌ای را برای کمک به بیماران سرطانی و کاشت حلزون برای کودکان ناشنوا به نیازمندان ارائه می‌دهد.

او با بیان اینکه ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در حوادث غیرمترقبه به صورت گسترده ورود می‌کند، افزود: در جریان سیل اخیر خدمات گسترده ارائه شد که همچنان نیز ادامه دارد.

رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) گفت: به مناسبت عید غدیر ۲۱۳ هزار وعده غذایی در ۱۴ استان کشور توزیع می‌شود.

مخبر با بیان اینکه بنیاد احسان وظیفه اتصال ما و مردم را بر عهده دارد، تصریح کرد: این ۲۱۳ هزار اطعام توسط ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) تأمین شده است و هر میزانی که مردم کمک کنند، به همان میزان نیز ستاد به کمک‌های خود اضافه خواهد کرد.

رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) خاطرنشان کرد: در روز عید غدیر ۱۴ ایستگاه صلواتی در مناطق حاشیه‌ای شهر تهران حضور دارند و غذای گرم توزیع می‌کنند.
 
تأمین ۲۱۳ هزار اطعام توسط ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) برای عید غدیر
 
تأمین ۲۱۳ هزار اطعام توسط ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) برای عید غدیر
 
 
تأمین ۲۱۳ هزار اطعام توسط ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) برای عید غدیر+ تصاویر
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار