کد خبر:۷۸۵۰۸۳

تقلای رسانه‌های غربی برای وارونه نشان دادن تحولات کشمیر

خبرگزاری رویترز در یک خبرپردازی عجیب مدعی شد مردم کشمیر از حبس خانگی آزاد شده‌اند و اینک با خوشحالی در حال فعالیت‌های معمول روزانه خود هستند.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، رویترز اخیراً با انتشار خبری که در آن به‌صورت عجیبی تلاش شده بود وقایع و بحران کشمیر وارونه جلوه داده شود، تلاش کرد از دولت دهلی‌نو دفاع کند.

در گزارش رویترز آمده است: «محدودیت‌ها در کشمیر اشغالی برداشته شدند و مردم آزادانه به کار‌های معمولی خود مشغول هستند».

این رسانه انگلیسی مدعی شد: شرایط در کشمیر اشغالی بهتر شده و مردم از ایده دولت دهلی نو دفاع می‌کنند.

ادعای رویترز در حالی انجام می‌شود که ساکنین کشمیر اشغالی بیش از ۱۰ روز است در محاصره کامل قرار دارند و حبس خانگی شده‌اند.

دولت هند با هدف سرپوش گذاشتن بر جنایات فراوان خود حتی اینترنت منطقه و سیگنال تلفن همراه را نیز بسته است تا مردم کشمیر نتوانند با دنیای خارج ارتباط بگیرند.

در این راستا بیان این دلیلی کافی است. خبرگزاری تسنیم علی‌رغم اینکه چندین نماینده ثابت در کشمیر دارد از زمان تشدید بحران و قطع تمام روش‌های ارتباطی توسط دولت هند نتوانسته با نمایندگان خود ارتباطی داشته باشد.

بسیج رسانه‌های غربی برای دفاع از اقدامات دولت هند در کشمیر را می‌توان یکی دیگر از نقشه‌های پلید آن‌ها دانست که خصومت ذاتی آن‌ها را با اسلام آشکار می‌کند.

بسیاری از کارشناسان معتقدند که دولت هند با تحریک اسرائیل و آمریکا و حمایت آن‌ها اقدام به سرکوب شدید مردم کشمیر کرده است.

گفتنی است هند طی سه دهه اخیر حدود ۱۰۰ هزار نفر را در کشمیر اشغالی کشته و باعث مفقودالاثر شدن ۱۰ هزار نفر دیگر شده است.

این نخستین بار نیست که این رسانه انگلیسی همانند برادر دوقلوی خود یعنی بی‌بی‌سی به دروغ‌پردازی می‌پردازد. قبلاً نیز این بنگاه خبری در مورد ایران بار‌ها اقدام به همین شایعات و دروغ‌پراکنی کرده بود. پیشتر نیز محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان در ۳ تیر ۱۳۹۷ در مورد این رسانه گفته بود: «رویترز روزانه ۵۰ خبر دروغ دربارهٔ اقتصاد ایران منتشر می‌کند. این خط اخبار منفی علیه ایران، با هزینه سرسام‌آور یکی از کشور‌های همسایه ما دنبال می‌شود».
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار