آخرین اخبار:
کد خبر:۷۸۶۴۲۲
معتمدی:

در‌های «مدرسه مشترک کسب و کار» به روی علاقمندان مهارت‌آموزی باز است

رئیس دانشگاه امیرکبیر گفت: افرادی که آمادگی مهارت آموزی در حوزه‌های مختلف را دارند می‌توانند در مدرسه مشترک کسب و کار شرکت کنند.

در‌های «مدرسه مشترک کسب و کار» به روی علاقمندان مهارت‌آموزی باز است

به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، سیداحمد معتمدی، رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر در مراسم امضا تفاهم نامه تاسیس مدرسه مشترک کسب و کار با اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران گفت: دانشگاه امیرکبیر براساس برنامه راهبردی چند هدف اصلی را دنبال می‌کند، از مهمترین اهداف این دانشگاه تبدیل شدن به دانشگاه نسل سوم است، در واقع دانشگاه نسل سوم دانشگاهی است که علاوه بر فعالیت‌های علمی خود و مقاله نویسی در عرصه‌های اقتصادی نیز نقش آفرینی می‌کند.

رئیس دانشگاه امیرکبیر با بیان مدرسه کسب و کار برای اولین بار در کشور تاسیس شده است، ادامه داد: درب‌های دانشگاه امیرکبیر به سوی افرادی که نوآوری دارند و در جهت فناوری و رشد اقتصادی فعالیت می‌کنند باز است و افرادی که آمادگی مهارت آموزی در حوزه‌های مختلف را دارند می‌توانند در این مدرسه شرکت کنند.

وی با بیان اینکه دانشگاه امیرکبیر در مقطع کارشناسی بازنگری‌های مختلفی را انجام داده است، افزود: برنامه‌های آموزشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در مقاطع مختلف اصلاح شده است، علاوه بر آن برنامه‌ای مبنی بر کارآفرینی را دنبال می‌کنیم به طوری که برج فناوری را تشکیل دادیم. خوشبختانه برج فناوری امیرکبیر نمونه موفقی از فعالیت‌های دانشگاه در جهت رسیدن به دانشگاه نسل سوم است.

وی تصریح کرد: از دیگر فعالیت‌های این دانشگاه می‌توانیم به افزایش قرارداد‌های صنعتی و ملی در سال‌های اخیر اشاره کنیم همچنین افزایش مهارت افزایی برای دانشجویان و سایر افراد جامعه را نیز دنبال کرده‌ایم.

معتمدی با بیان اینکه مهارت افزایی در بالاترین سطح خود تبدیل می‌شود به مدرسه کسب و کار اظهار کرد: قصد داریم مدل مناسبی را طراحی کنیم یکی از مهمترین کار‌های ما این است که هم ضوابط آموزشی را حفظ کنیم و هم به اهداف خود برسیم. این نوع از فرآیند ساختار خاصی را می‌طلبد که برای پیشبرد اهداف خود شورای راهبردی را تشکیل داده‌ایم؛ این شورا با هماهنگی‌های لازم نیاز‌های جامعه را شناسایی کرده و با برنامه‌های مختلف در جهت رفع آن‌ها تلاش می‌کند.

وی با بیان اینکه قصد داریم از توان دانشگاه‌ها و واحد‌های کسب و کار دنیا نیز استفاده کنیم، گفت: در سال‌های اخیر ۱۲ قرارداد فعال را به امضا رسانده‌ایم و بیشتر این قرارداد‌ها در حوزه مدیریت بوده است. با سرمایه گذاری‌های انجام شده و با همکاری اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران مدلی را ارائه می‌دهیم این مدل، مدلی خواهد بود که تمام وزارتخانه‌ها بتوانند از آن استفاده کنند.

معتمدی در پایان خاطرنشان کرد: از امکانات موجود دانشگاه برای ایجاد این مدرسه استفاده خواهیم کرد به طوری که قصد نداریم ساختمان جدیدی را تاسیس کنیم. امیدوار هستیم با ایجاد این مدرسه افرادی کارشناس و مدیرانی که روابط بین المللی را انجام دهند را تربیت کنیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار