آخرین اخبار:
کد خبر:۷۸۶۹۵۱

حمله گسترده پهپادهای یمنی به پایتخت عربستان

سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن از حمله جدید به عربستان سعودی و این بار به پایتخت این کشور خبر داد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، چند روز پس از حمله پهپادی به یک حوزه نفتی در جنوب شرق عربستان سعودی، سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن امروز از حمله جدید به پایتخت عربستان سعودی خبر داد.

سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن در فیسبوک خود خبر داد، «حمله وسیعی با پهپاد به یک هدف نظامی مهم در پایتخت سعودی انجام دادیم».
 
حمله گسترده پهپادهای یمنی به پایتخت عربستان
موقعیت ریاض در عربستان سعودی
 
سرتیپ یحیی سریع در این خصوص توضیح داد که «حمله امروز با پهپاد صماد-۳ و به طور وسیع به یک هدف نظامی مهم در ریاض، پایتخت عربستان سعودی انجام شد و [پهپاد]بدقت به هدف اصابت کرد».

به گفته این مقام مسئول یمنی، این حمله در چارچوب «توسعه شعاع حمله و پاسخ به جنایات ائتلاف متجاوز و ادامه محاصره آن علیه مردم بزرگ یمن» انجام شد.

سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن باز هم تکرار کرد که از شهروندان و شرکت‌ها می‌خواهد که از «مواضع نظامی و حیاتی در عربستان سعودی دوری کنند چرا که این دو مورد، از اهداف مشروع برای یمن به شمار می‌رود».

هفدهم اوت (نُه روز پیش) ارتش یمن با ده پهپاد به حوزه و پالایشگاه نفتی الشیبه در جنوب شرق عربستان سعودی و در ده کیلومتری جنوب مرز سعودی با امارات، حمله کرده بود.
 
حمله گسترده پهپادهای یمنی به پایتخت عربستان
حمله هفدهم اوت به حوزه نفتی الشیبه
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار