به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، شاید برای دولتی که دوسال بیشتر از هشت سال فرصت خدمتش باقی نمانده، هیچ موضوعی زیانبار تر از ایجاد حاشیه و گمراه کردن تمرکز آن از مسائل اصلی نباشد.
اگرچه کموبیش، دولتها را از درگیرشدن با حواشی ریز و درشت دنیای سیاست، گریزی نیست و ممکن است حاشیهسازیهایی وجود داشته باشد که از اراده دولت خارج باشد، امّا زیانبارتر آن است که حاشیهسازی توسط خود دولتها ایجاد شود!
این موضوع در بیانات اخیر رهبر معظّم انقلاب در دیدار رئیسجمهور و هیئت دولت، مورد اشاره قرار گرفت.
ایشان با اشاره به گذشت شش سال از عمر دولت، تأکید کردند: دو سال باقیمانده از دوران دولت، مدت زمان کمی نیست و باید به دور از گرفتار شدن در برخی آفات، مسائل مهم کشور را «اولویتبندی»، و اولویتها را یک به یک پیگیری کرد.
رهبر انقلاب اسلامی یکی دیگر از آفات دولتها در طول سالهای مختلف را «گرفتار شدن به فروع و حواشی» دانستند و گفتند: دولت در این دو سال باقیمانده، از حواشی و مسائل فرعی که متأسفانه با ظهور فضای مجازی، امکان آن بیشتر هم شده است، فاصله بگیرد و مسائل اصلی را در اولویت کاری خود قرار دهد.
حال بهفاصله چند روز از این بیانات، شاهد اتفاقاتی هستیم که تقویتکننده این شائبه است که نهتنها ارادهای برای دوری از حاشیه از سوی دولت دیده نمیشود، بلکه برخی سطوح دولت، خود عامل ایجاد برخی حاشیهها هستند.
چنین فرضیهای اگرچه در ابتدا بدبینانه بهنظر میرسد، امّا نگاهی به تصاویر همایش «دستاوردهای روستایی دولت» که امروز با حضور رئیسجمهور برگزار شد، آن را تقویت میکند.
چنانچه حضور بانوان با ظواهر غیرمتعارف و غیرشرعی در همایشی ملّی با حضور رئیسجمهور را در کنار سخنان حاشیهساز آقای روحانی در همین همایش قرار دهیم، این سؤال پیش میآید که آیا دستهایی در دولت، بهدنبال این هستند تا نگاه افکار عمومی را از مسئله اصلی کشور که مشکلات معیشتی و جنگ اقتصادی با دشمن است، منحرف کند؟
رئیسجمهور امروز در پشت تریبون اظهار داشته بود: دولت برای حل مشکلات از هیچ تلاشی دریغ نمیکند و معتقدم برای توسعه و پیشرفت کشور، باید از هر ابزاری استفاده کنیم.
وی بدون اینکه از کسی نام ببرد افزوده بود: اگر من بدانم در جلسهای با کسی ملاقات کنم، مشکل کشورم حل میشود، دریغ نخواهم کرد زیرا اصل منافع ملی کشور است.
حسن روحانی با اشاره به مخالفتهای صورتگرفته با توافق دولت ایران با 1+5 بر سر مسئله هستهای موسوم به برنامه جامع اقدام مشترک موسوم یا برجام گفته بود: بعضیها می گویند مذاکره چه خاصیت داشت؟ انگار نمیخواهند پنبه را از گوش خود در بیاورند.