آخرین اخبار:
کد خبر:۷۸۷۳۷۸
بر اساس مطالعات محققان؛

پول نقد یا کارت اعتباری؛ اولویت اول نوجوانان چیست؟

تحقیقات نشان می‌دهد که نوجوانان آمریکایی ممکن است زمان زیادی را صرف تلفن‌های هوشمند کنند، اما وقتی نوبت به گرفتن پول تو جیبی می‌شود، پول نقد را ترجیح می‌دهند.

پول نقد یا کارت اعتباری / الویت اول نوجوانان چیست؟

به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، تحقیقات از هزار نوجوان بین ۱۳ تا ۱۸ سال آمریکایی حاکی از آن است که ۷۵ درصد آن‌ها خرید خود را به صورت نقدی انجام داده و ترجیح می‌دهند که پول نقد از پدر و مادر خود بگیرند تا مثلا به ریختن پول به حساب‌شان تن دهند.

محققان می‌گویند که نوجوانان پول نقد را ترجیح می‌دهند، زیرا می‌دانند که پول نقدر قابل ردیابی نیست. در حالی که استفاده از کارت اعتباری یا اپلیکیشن‌های همراه بانک، اطلاعات خرید آن‌ها را در اختیار والدین‌شان قرار می‌دهد و این برای نوجوانان خوشایند نیست.

این یکی از دلایلی است که محققان به پدر و مادر‌ها توصیه می‌کنند که از دادن پول نقد به فرزندان خودداری کرده و در عوض پیشنهاد می‌کنند که از کارت‌های اعتباری‌ استفاده نمایند که محدودیت‌هایی برای برداشت پول دارند؛ با این روش، نوجوانان یاد می‌گیرند که هر ماه چگونه پول خود را خرج کنند.

محققان خطاب به والدین می‌گویند: این شما هستید که باید رفتار‌هایی را در فرزندانتان نهادینه کنید. اگر از ابتدا آن‌ها را به استفاده از کارت اعتباری عادت دهید، زمانی که بزرگ می‌شوند، دست به کار‌های دیوانه‌کننده نمی‌زنند. زیرا به داشتن محدودیت در کار‌ها و رفتارهایشان عادت کرده‌اند.
 
پول نقد یا کارت اعتباری / الویت اول نوجوانان چیست؟

بر اساس این تحقیق، نزدیک به ۲۳ درصد از نوجوانان از کارت‌های اعتباری والدین یا سرپرستان‌شان برای خرید آنلاین استفاه می‌کنند. علاوه بر این، ۴۸ درصد آن‌ها اعلام کرده‌اند که از اپلیکیشن‌های موبایلی یا آنلاین برای مدیریت پول و بودجه خود استفاده می‌کنند.

خرج کردن پول تو جیبی نخستین چیزی است که کودکان باید یاد بگیرند و استفاده از کارت اعتباری می‌تواند به آن‌ها کمک کند. محققان به والدین توصیه می‌کنند که به کودکان و نوجوانان خود پول تو جیبی ماهانه داده و به جای اینکه بخواهند به آنها آموزش دهند، بهتر است راهنماییشان کنند زیرا تحقیقات نشان می‌دهد بیش از یک سوم نوجوانان از والدین خود در مسائل مالی الگو می‌گیرند.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار