کد خبر:۷۸۷۶۳۰
آخر هفته با اخبار فناوری|

دمیدن جانی تازه به حمل‌ونقل کشور / ۱۲۰۰ پروژه علمی و فناورانه سال گذشته حمایت شدند

برای مرور مهمترین اخبار فناوری طی یک هفته گذشته در حوزه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و تکنولوژی‌های روز با ما همراه باشید.

دمیدن جانی تازه به حمل‌ونقل کشور/ ۱۲۰۰ پروژه علمی و فناورانه سال گذشته حمایت شدند

به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، حوزه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در این هفته با اخبار متنوع و فراوانی روبه رو بود که خلاصه‌ای از آن‌ها را می‌توانید در ادامه مرور کنید.
 
سازمان نقشه برداری در توسعه کسب و کار‌های دانش‌بنیان نقش آفرینی خواهد کرد
تفاهم نامه‌ای با موضوع مشارکت و همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و سازمان نقشه برداری کشور در حمایت از گسترش و توسعه کسب و کار‌های دانش بنیان در زمینه تجهیزات فناوری‌ها و سامانه‌های مهندسی نقشه برداری و ژئوپلتیک ۴ شهریور ۹۸ در سالن خلیج فارس سازمان نقشه برداری کشور منعقد شد.
 
دمیدن جانی تازه به حمل‌ونقل کشور/ ۱۲۰۰ پروژه علمی و فناورانه سال گذشته حمایت شدند

دو طرف در این تفاهم نامه متعهد شدند تا علاوه بر ایجاد درگاه واحد مشترک در معاونت به منظور شناسایی، صلاحیت سنجی و سازمان دهی کارآفرینان، صاحبان ایده، نهادها، شرکت‌های دانش بنیان و مراکز تحقیقاتی و دانشگاهی دارای توان علمی و فنی لازم برای همکاری با سازمان نقشه برداری، نیازمندی‌های فنی و تخصصی سازمان در زمینه‌های مختلف فناوری‌های مکان محور به ویژه موقعیت یابی، ناوبری، عمق یابی و جذر و مدسنجی، پایش مخابرات زمینی، تصویربرداری، ذخیره سازی و مدیریت داده‌های مکانی، ایجاد پوشش حمایتی علمی از موسسات دانش بنیانی را رفع نماید.
 
دمیدن جانی تازه به حمل‌ونقل کشور/ ۱۲۰۰ پروژه علمی و فناورانه سال گذشته حمایت شدند
 
نمایشگاه بین المللی سالانه تجهیزات پزشکی و دارویی عراق با همکاری وزارت بهداشت این کشور یازدهم تا سیزدهم شهریورماه برگزار می‌شود. این نمایشگاه با ارائه فرصت‌های مشارکت و ارائه آخرین فناوری‌های توسعه در حوزه بهداشت و محیط زیست، دومین رویداد رسمی چشم انداز واقعی از سلامت و واقعیت سرمایه گذاری در عراق است. خدمات درمانی و تلاش دولت عراق از روند توسعه در این زمینه مبتنی بر فرصت‌های سرمایه گذاری بین بخش‌های خصوصی و دولتی و همچنین باز کردن در‌های بازار‌های بین المللی است.
 
دمیدن جانی تازه به حمل‌ونقل کشور/ ۱۲۰۰ پروژه علمی و فناورانه سال گذشته حمایت شدند
 
دمیدن جانی تازه به حمل‌ونقل کشور
منوچهر منطقی دبیر ستاد توسعه فناوری‌های فضایی و حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در یادداشتی به تشریح وضعیت حمل و نقل در ایران پرداخته است.
 
در بخشی از این یادداشت آمده است: استفاده از متخصصین برجسته و نخبه و وجود پشتوانه قوی علمی یکی از پیش نیاز‌های هوشمندسازی حمل و نقل در کشور است. در واقع برای تحقق این امر چاره‌ای نیست جز باز کردن راه برای ورود جوانان و و فارغ التحصیلان به این عرصه پر کاربرد. متخصصانی که می‌توانند با تکیه بر همت، غیرت و توانمندی خود جانی تازه به حمل و نقل کشور بدمند.
 
دمیدن جانی تازه به حمل‌ونقل کشور/ ۱۲۰۰ پروژه علمی و فناورانه سال گذشته حمایت شدند
 
بیش از ۳۰۰۰ طرح تحقیقاتی به صندوق حمایت از پژوهشگران ارسال شد
محققان از سراسر کشور طرح‌های علمی و فناورانه خود را به صندوق ارسال می‌کنند و پس از ارزیابی طرح‌های دارای اولویت تا پایان کار حمایت می‌شوند. در سال گذشته بیش از ۳ هزار پروژه و طرح تحقیقاتی توسط پژوهشگران به صندوق ارسال شد که از این میان نزدیک به ۱ هزار و ۲۰۰ طرح برای حمایت تصویب شد. این طرح‌ها از حوزه‌های مختلف علمی هستند. هر یک از آن‌ها دستاورد‌های مختلفی از ساخت پنل‌های خورشیدی نوآورانه و دارو‌های گیاهی تا شناسایی سیارات فراخورشیدی به همراه دارد.
 
دمیدن جانی تازه به حمل‌ونقل کشور/ ۱۲۰۰ پروژه علمی و فناورانه سال گذشته حمایت شدند
 
سرمایه‌گذاران داخلی به شانگ‌های چین زنگ نزنند!
فرید مُر، رئیس پارک علم و فناوری استان فارس درباره نقش شرکت‌های دانش‌بنیان در توسعه اقتصادی کشور و تاثیری که این شرکت‌ها در وضعیت فعلی اقتصاد کشور برای گذر از تحریم‌ها و کاهش دشواری‌های معیشتی دارند، گفت: شرکت‌های دانش‌بنیان به تنهایی نمی‌توانند تحول ایجاد کنند و کار خیلی بزرگی را انجام دهند. یک اشکال بزرگی که هم‌اکنون وجود دارد، این است که شرکت‌های دانش‌بنیان ما عرضه‌محور هستند و به هیچ وجه تقاضامحور نبودند و اصلاح این مسئله به یک هماهنگی بزرگ نیاز دارد که اولویت‌های کشور و اولویت‌های اقتصادی در یک جامعه مشخص و نتایج این اولویت‌ها به صورت ماموریت به پارک‌های علم و فناوری و شرکت‌های دانش‌بنیان سپرده شود.
 
دمیدن جانی تازه به حمل‌ونقل کشور/ ۱۲۰۰ پروژه علمی و فناورانه سال گذشته حمایت شدند
 
زمانی که مغز دچار آسیب می‌شود این عملکرد‌ها افت پیدا می‌کند. اما با توان بخشی شناختی می‌توان آن‌ها را در مسیر بهبود قرار داد. ضربه به سر از آسیب‌هایی است که منجر به اختلال عملکرد شناختی در افراد می‌شود. هر سال ۶۹ میلیون نفر در جهان دچار آسیب تروماتیک مغزی می‌شوند. برخی از این افراد دچار ناتوانی طولانی مدت می‌شوند و بازگرداندن آن‌ها به زندگی عادی همواره چالش بزرگی برای درمانگران است. اما بخش اعظم این آسیب‌ها ناشی از سوانح جاده‌ای است و متاسفانه کشور ما در میان کشور‌های با بیشترین میزان تصادفات جاده‌ای قرار دارد.
 
اختلال عملکرد شناختی ناشی از آسیب سر در کشور ما خسارت‌های زیادی به بار آورده است. آسیب‌هایی که شاید علامت مهمی را در همان ابتدا بروز ندهند، اما در طول زمان هزینه زیادی را به جامعه تحمیل می‌کنند.
 
دمیدن جانی تازه به حمل‌ونقل کشور/ ۱۲۰۰ پروژه علمی و فناورانه سال گذشته حمایت شدند
 
کشور با خام فروشی اداره نمی‌شود / حمایت از نیروی انسانی راه رسیدن به توسعه است
سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در مراسم آئین افتتاح اولین مرکز نوآوری بانوان (مانا) تصریح کرد: امروز همه دنیا به سمت سرمایه گذاری بر روی نیروی انسانی حرکت می‌کنند و ما نیز باید در این بخش عملکرد و توانایی خود را نشان دهیم، در واقع ما باید فراموش کنیم که می‌توانیم نفت بفروشیم. ما دیگر نباید به خام فروشی فکر کنیم، زیرا دیگر خام فروشی ارزش افزوده‌ای ندارد و هیچ کشوری با این کار اداره نمی‌شود.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار