آخرین اخبار:
کد خبر:۷۸۷۶۶۱
احمدی:

کانون‌های دانشجویی آینده دانشگاهیان را تحت تاثیر قرار می‌دهند

رئیس دانشگاه تربیت مدرس گفت: آنچه امروز مورد نیاز دانشگاهیان است، ایجاد امید و سرمایه فکری خلاق برای کشور است و کانون‌های دانشجویی می‌توانند در این زمینه تاثیرگذار باشند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمدتقی احمدی، رئیس دانشگاه تربیت مدرس در هفتمین جشنواره ملی رویش گفت: آنچه این روز‌ها مورد نیاز دانشگاهیان است اثرگذاری فرهنگی، اجتماعی و ذهنی روی دانشجویان دانشگاه‌های کشور به صورت موثر و سازنده است.

احمدی افزود: در دانشگاه تربیت مدرس بر این باور هستیم که موفقیت، پیشرفت علمی و پژوهشی دوام چندانی ندارد مگر اینکه از نشاط و امید در ذهن‌های سالم پاسداری کنیم.

رئیس دانشگاه تربیت مدرس ادامه داد: در این راستا کانون‌های دانشجویی فرهنگی بسیار اثرگذار بوده و می‌توانند آینده دانشگاهیان را تحت تاثیر قرار دهند.

وی بیان کرد: در دانشگاه تربیت مدرس طی ۳ تا ۴ سال اخیر سعی کردیم از دانشجویان بخواهیم که در زمینه فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی وارد شوند و در حال حاضر توفیقات بسیار خوبی حاصل شده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار