مجتبی صدیقی، رئیس سازمان امور دانشجویان صبح امروز در حاشیه شصت و چهارمین اجلاس معاونان دانشجویی که در دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد، در گفتگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به تعیین تکلیف قیمت غذای دانشجویی گفت: متوسط قیمت غذای دانشجویی در سال ۹۷ حدود ۱۳۰۰ تومان بود که در سال ۹۸ به ۱۶۰۰ تومان افزایش یافت.
رئیس سازمان امور دانشجویان گفت: با توجه به تورم بسیار زیاد طبیعتا بنای ما بر این بود که حداقل افزایش را داشته باشیم.