سعید حسینی گفت: مجموعههای مختلفی در تلاش هستند تا بتوانند نوشت افزار مورد نیاز دانش آموزان محصل در مناطق محروم را تهیه کنند و در همین راستا پویشی به راه افتاد به نام «مشق احسان» تا همه مجموعههای مردمی با هم همکاری کنند.
سعید حسینی مدیر عامل مجمع نوشت افزار ایرانی_اسلامی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو در خصوص پویش ملی مشق احسان گفت: یکی از موضوعات مهمی که در سطح جامعه باید به آن توجه شود، موضوع عدالت آموزشی است که در تلاشیم همه دانش آموزان در هر سطحی از زندگی که هستند در فضای عادلانه تحصیلی ادامه تحصیل بدهند و فضای لازم اموزشی داشته باشند؛ یکی از مهمترین بخشهای عدالت آموزشی، بحث نوشت افزار و اقلام آموزشی است.
وی افزود: سالهاست مجموعههای مختلفی در تلاش هستند تا بتوانند برای دانش آموزان محصل در مناطق محروم، نوشت افزار مورد نیازشان را تهیه کنند و در همین راستا پویشی به راه افتاد به نام «مشق احسان» که دومین سال خود را میگذراند و چند ویژگی دارد؛ اول اینکه در این پویش تلاش شده تا گستردگی در همکاری میان مجموعهها ایجاد شود و بجای اینکه مجموعهها خود جداگانه و در وسع کوچک به این اقدام بپردازند، این پویش راه افتاد تا همه مجموعههای مردمی به همراه مجموعههای حاکمیتی، مجموعههای خیریه، نیروهای جهادی و چهرهها با هم همکاری کنند.
حسینی ادامه داد: ویژگی دوم این پویش این است که خود نوشت افزارهای که توزیع میشود ایرانی است و این ملی بودن اقلام، هم باعث اشتغال زایی میشود و هم طرحهای چاپ شده بر روی نوشت افزارهای ایرانی خود جنبه تربیتی نیز دارد این دو نکته در کنار هم میتواند اتفاق خوب و مثبتی را رقم بزند.
مدیر عامل مجمع نوشت افزار ایرانی_ اسلامی بیان کرد: چند روزیست این کار آغاز شده و مجموعههای زیادی اعلام همکاری کرده اند و به این پویش پیوستند؛ برای مثال ستاد اجرایی فرمان امام (ره) با مجموعه بنیاد احسان برکت، تهیه ۲۵۰ هزار بسته نوشت افزار را تقبل کرده اند و مردم هم از طریق تهیه بستههای نوشت افزار و هم از طریق کمکهای مالی در حال همکاری با این پویش هستند.
وی افزود: با توجه به قرار داشتن در دهه اول محرم، کمک هیاتها را نیز همراه خود داریم؛ هیاتها میتوانند بعنوان پیوست اجتماعی حرکتشان در جمع آوری، بسته بندی و توزیع اقلام چه از طریق مالی و چه از طریق کمکهای میدانی ما را در این پویش همراهی کنند.
حسینی در خصوص شیوه ساماندهی توزیع این اقلام گفت: در مجموع و در هدف گذاری اولیه ما تهیه ۵۰ هزار بسته است تا بتوانیم با مشارکت مجموعههای مردمی جمع آوری کرده و در مناطق محروم توزیع کنیم؛ در بحث توزیع هم تلاش کردیم تا در طی یک برنامه ریزی دقیق و درست از موازی کاری جلوگیری کنیم و برای رفع این اتفاقات آسیب شناسی صورت گرفته است و طوری برنامه ریزی کرده ایم که دو مجموعه جهادی در یک روستا فعالیت نکنند و تلاش میکنیم تا طی تقسیم بندی گروههای جهادی این اقلام تا اول مهرماه در تمامی نقاط لازم، توزیع شود.
وی اظهار داشت: بستهها بر اساس گروه سنی و جنسیت دانش آموزان دسته بندی شده اند و برای هر مقطعهای تحصیلی بستههای مورد نیاز آن مقطع آماده خواهد شد.
حسینی با اشاره به مردمی بودن این پویش بیان کرد: ما تلاشمان بر این است که همان مجموعههای مردمی که در جمع آوری و تهیه بسته به ما کمک کردند، در توزیع نیز همراه ما باشند؛ نیروهای جهادی، خیریه ها، مجموعههای عام المنفعه، مجموعههای دانشجویی و مجموعههای حاکمیتی به همراه این مجموعههای مردمی همه با هم تقسیم کار خواهیم کرد تا مجموعههای مختلف، نقاط جغرافیایی تحت پوشش خود را در طی پویش مشق احسان فرا خواهند گرفت تا بتوانیم به بهترین شکل این اقلام را در مناطق محروم توزیع کنیم.
وی افزود: بسته بندی از ۶ شهریور آغاز شده و تا ۲۶ شهریور ماه ادامه پیدا خواهد کرد و فراخوانی ایجاد شده تا داوطلبان مردمی، خیریه و نیروهای جهادی در بسته بندی اقلام با ما همکاری کنند و در این راه ما حداقل به روزی ۱۵۰ نیروی داوطلب نیاز داریم تا بتوانیم تا پیش از شروع سال تحصیلی اقلام را بسته بندی کرده و توزیع همزمان را نیز انجام دهیم.
دبیر مجمع نوشت افزار ایرانی و متولی پویش مشق احسان در پایان به مقر بسته بندی و جمع آوری اقلام اشاره کرد و گفت: مکان بسته بندی اقلام، مصلی امام خمینی (ره) مجموعه چهل سرا است که مردم عزیز میتوانند جهت کمک در بسته بندی در این مکان حضور یابند، البته این مکان خود نقطه جمع آوری اقلام نیز هست. همچنین میتوانند از طریق کد #۱۵*۴۰۳۰* ما را در تهیه اقلام بیشتر همراهی کنند.