در سالهای گذشته تعدادی از قضات دادگستری که از سوی دستگاه قضا سلب صلاحیت و اخراج شده بودند، از کانون وکلا پروانه وکالت دریافت کردند؛ حالا ابراهیم رئیسی در ادامه برنامههای خود برای مبارزه با فساد، دست روی این دسته از قضات گذاشته است.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محسن بزرگی عضو هیئت مدیره کانون وکلای دادگستری مرکز دادگاه انتظامی قضات طی نامهای به کانون وکلای مرکز، اسامی قضات دادگستری که به رغم سلب صلاحیت از منصب قضاوت، موفق به دریافت پروانه وکالت شدهاند را خواسته است.
وی افزود: رئیس کانون وکلا نیز طی نامهای و به صورت محرمانه، اسامی این افراد را به دادگاه انتظامی قضات اعلام کرده است.
طبق بند الف. ماده هشت قانون استقلال کانون وکلای دادگستری، کسانی که دارای ۱۰ سال متوالی یا ۱۵ سال متناوب سابقه خدمات قضائی بوده و حداقل پنج سال ریاست یا عضویت دادگاه داشته باشند و سلب صلاحیت قضائی از طرف دادگاه عالی انتظامی قضات نشده باشند، میتوانند بدون دادن آزمون وکالت و طی دوره کارآموزی پروانه وکالت بگیرند.
در سالهای گذشته برخی قضات دادگستری که از سوی دادگاه انتظامی قضات سلب صلاحیت شده بودند، از کانون وکلای دادگستری پروانه وکالت دریافت کردند و این در حالی است طبق بند الف. ماده هشت قانون استقلال کانون وکلا، یکی از شرایط اعطای پروانه وکالت به قضات، عدم سلب صلاحیت از سوی دادگاه عالی انتظامی قضات است.
البته سعید باقری یکی از اعضای هیئت مدیره کانون وکلا گفته است: بسیاری از قضات متقاضی پروانه وکالت که کانون وکلا با درخواست آنها به دلیل سوء شهرت مخالفت میکند، با اعتراض به تصمیم کانون وکلا، از دادگاه عالی انتظامی قضات رأی گرفته و موفق به دریافت پروانه وکالت میشوند.
این عضو هیئت مدیره کانون وکلا از رئیس قوهقضائیه خواسته به این معضل نیز رسیدگی کند.
حالا باید دید حجتالاسلام سید ابراهیم رئیسی رئیس قوه قضائیه که از بدو حضورش در دستگاه قضا، برخورد با مفاسد به ویژه در درون مجموعه قضایی کشور را در دستور کار قرار داده، میتواند با این معضل و فساد نیز برخورد کند یا خیر؟
اون قضاتی که صرفا بخاطر یک خطا از کار بی کار شده اند مثلا21سال زحمت کشیده اند مگر زن و فرزند ندارند اگر بی کار بمانند که اولا خرج و مخارج فرزندانشون رو از کجا بدهند؟! دوما. ابروی خود قوه قضاییه هم میرود مردم میگن فلانی قاضی بوده داره مسافرکشی می کنه.
اقا. خدا بندگانش را می بخشد در توبه به روی هر کسی باز است.اینکه یک قاضی خطایی کرده سلب صلاحیت شده باز خریدش کردند ایا درسته ایا منطقی و شرعی هست هم قضاوت رو از او بگیرند هم وکالت را؟! اخه زن و فرزندانش چه گناهی کرده اند؟! تا اخر عمر در فقر و بدبختی زندگی کنند ان هم به خاطر یک خطا؟! وای به روزی که نهانها اشکار شود.
ناشناس
۱۸:۳۲ - ۱۴۰۳/۰۳/۲۵
پس باید به قاضی ....که با زن شوهر دار رابطه برقرار می کنه و محکومیت قطعی کیفری میگیره و سلب صلاحیت میشه بعنوان جایزه اجازاه داد که بره وکیل بشه. زندگی های دیگه ای رو خراب کنه.
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.