آخرین اخبار:
کد خبر:۷۹۱۳۲۹
با تلاش یک شرکت ایرانی؛

کشورهای همسایه مقصد لباس‌های تب‌نمای نانویی ایرانی هستند

یکی از شرکت‌های تولیدکننده نانومحصولات حوزه نساجی لباس‌های نانویی تب‌نمای خود را به کشور‌های عراق، کویت و عمان صادر کرده است.

کشورهای همسایه مقصد لباس‌های تب‌نمای نانویی ایرانی هستند

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو؛ یک شرکت ایرانی اقدام به صادرات لباس تب‌نمای نوزاد حاوی نانوذرات با خاصیت آنتی‌باکتریال کرده است. این شرکت اخیرا گواهی‌ نانومقیاس را نیز برای این محصول دریافت کرده است.

رحیم حجتی؛ مدیرعامل شرکت کاسپین جوراب در این باره گفت: «سال جاری ۱۰۰ هزار یورو از این لباس‌های تب‌نما به کویت و ۳۰ هزار یورو نیز به عمان صادر کرده‌ایم. تعداد محدودی نیز در حد ۱۵ هزار دلار به عراق صادر شده است. البته این تازه اول کار است ما هنوز ظرفیت تولید محدودی داریم به طوری که روزانه ۶۰۰ دست از این لباس‌ها تولید می‌شود. به دنبال افزایش ظرفیت تولید این لباس‌ها هستیم تا بتوانیم بازار صادرات با توانمندی بالاتری توسعه دهیم.»

حجتی درباره این محصول تصریح کرد: «تب در کودکان بسیار خطرناک بوده و در صورت کنترل نشدن می‌تواند آسیب‌های جبران‌ناپذیری به کودک وارد کند. از زمانی که کودک بیمار شده و دمای بدن او بالا می‌رود تشخیص زودهنگام تب ضروری است. ما اقدام به تولید پیراهن، کلاه و جوراب نانویی کردیم که تب‌نما است به این معنا که در صورت افزایش دمای بدن از ۳۷ درجه به بالا، شروع به تغییر رنگ می‌کند. در لباس‌های پسرانه رنگ لباس از آبی به سفید و در لباس‌های دخترانه از رنگ صورتی به سفید تغییر رنگ ایجاد می‌شود. با این کار والدین به سرعت متوجه بروز تب در فرزند می‌شوند و اقدامات پزشکی لازم برای کنترل تب صورت می‌گیرد. به دلیل وجود ترکیبات کیتوسان و سیلیکا، خواص آنتی‌باکتریال در این لباس‌ها ایجاد شده است.»

مدیرعامل این شرکت درباره توزیع این محصول در بازار داخل کشور خاطرنشان کرد: «در حال حاضر این محصول در برخی داروخانه‌های تهران توزیع شده که با استقبال قابل توجهی روبه‌رو شده است. این استقبال در کنار درخواست از خارج از کشور موجب شده ما در همین ابتدای تولید لباس‌های نانویی تب‌نما، به دنبال توسعه خط تولید این محصول باشیم.»
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار