نماینده مجمع عدالت خواه دانشگاه مازندران خطاب به وزیر علوم ادامه داد: ما به عنوان نماینده بخشی از دانشجویان دغدغهمند و جامعه علمی کشور نگرانیم، فضای دانشگاه و فضای علمی کشور درگیر مشکلات متعددی است. از تشدید نابرابری سیستماتیک میان دانشجویان، نبود بازار کار و اشتغال دانشجویان، عدم وجود ارتباط بین صنعت و دانشگاه، وجود سهمیههای رنگارنگ و کارشناسی نشده، فراگیری مدرک فروشی و هیات علمی شدن کیلویی برخی رجال سیاسی، انتصابهای بدون ضوابط و خلاف قواعد مدیریتی تا موارد متعددی که قطعا در این مجال نمیگنجد.
وی افزود: جناب وزیر! طبق کدام منطق برای فرزندان اعضای هیات علمی حق ویژهای قائل میشوند. آقای وزیر وزارت علوم مطابق چه نیاز سنجی و منطقی دانشجو میپذیرد؟ در حالی که نه تنها بازار کار متناسب وجود ندارد، بلکه سرمایه و پتانسیل جوانان در این راه هدر میرود. به نظر ما یکی از راههای بهینه سازی آموزش، بومی سازی رشتههای تحصیلی مطابق نیاز هر منطقه است. به عنوان مثال چه لزومی دارد که رشته مهندسی نفت در شهری که هیچ گونه پتانسیل و جای کاری برای این رشته ندارد وجود داشته باشد و دانشجو بپذیرد.
داوودی تصریح کرد: انتظار داریم که حضور شما در اینجا صرف حضور نباشد و تاثیری در رفع مشکلات داشته باشد.و، اما مظلومیت دانشگاه مازندران، بی توجهی مسئولین استانی به آن و بخصوص نماینده شهرستان؛ دانشگاه مازندران با برخی مشکلات مواجه است که مهمترین آنها کمبود امکانات و منابع مالی است، از جمله تاخیر در افتتاح آزمایشگاه مرکزی دانشگاه، نیمه کاره ماندن برخی از پروژههای عمرانی و امکانات رفاهی مثل خوابگاه دانشجویی که کمبود آن محسوس و ملموس است و هر ساله دانشجویان را با مشکلات متعددی مواجه میکند.
نماینده مجمع عدالت خواه دانشگاه مازندران از مشکلات دانشگاه مازنداران گفت و در ادامه بیان کرد: دانشگاهی که حدود ۱۲ هزار دانشجو دارد تعداد معدود و ناکافی اتوبوسهای رفت و آمد در آن بیداد میکند، از این دست کمبود امکانات موارد متعددی قابل بیان است، از جمله نبود سیستم سرمایشی در اکثر خوابگاههای دانشجویی با توجه به آب و هوای خاص این منطقه و نداشتن یک آمفی تئاتر جامع برای برگزاری همایشهایی در سطح استان و کشور، در حالیکه دانشگاه مازندران دانشگاه جامع و مادر در استان میباشد. جناب وزیر حضور جنابعالی میتواند نوید بخش رفع لااقل برخی از مشکلات مذکور باشد.