کد خبر:۷۹۱۶۶۶
غلامی در دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل:

دانشگاه نوشیروانی بیش از ۵۰ دانشجوی خارجی را در اولین سال کسب مجوز جذب کرد

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به موفقیت‌های دانشگاه نوشیروانی گفت: این دانشگاه بیش از ۵۰ دانشجوی خارجی را در اولین سال کسب مجوز جذب کرده است.

دانشگاه نوشیروانی بیش از ۵۰ دانشجوی خارجی را در اولین سال کسب مجوز جذب کرد

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، وزیر علوم در نشستی که با حضور فرماندار و نمایندگان مجلس شورای اسلامی این شهر در دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل برگزار شد، با بیان اینکه موفقیت‌های خوب این دانشگاه مرهون تلاش‌های پژوهشگران و اعضای هیئت‌علمی آن است، اظهار داشت: وظیفه اخلاقی خود می‌دانم که از زنده‌یاد نوشیروانی تقدیر کنم، زیرا ایشان بانی کار خیر و مروج فرهنگ نیکوکاری است و نیات خیرخواهانه‌اش در به سرانجام رسیدن دستاورد‌های این دانشگاه مؤثر بوده است.

وی در ادامه با اشاره به منابع محدود مالی دولت گفت: با توجه به شرایط حساس کشور و کمبود منابع مالی در بخش‌های مختلف باید به شرایطی فکر کنیم که وابستگی دانشگاه‌ها به بودجه دولتی کاهش یابد.

غلامی با تأکید بر ایجاد روحیه امید در دانشجویان گفت: به‌ویژه در دانشگاه‌های صنعتی حتماً باید دانشجویان را به کارآفرینی و فعالیت در بازار کار و بخش خصوصی امیدوار کنیم.
 
دانشگاه نوشیروانی بیش از ۵۰ دانشجوی خارجی را در اولین سال کسب مجوز جذب کرد
جواد واثقی امیری رئیس دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل نیز بابیان اینکه این دانشگاه دارای منابع انسانی نخبه با پتانسیل علمی بالاست، گفت: با تلاش‌های مستمر و پژوهش‌های کاربردی موفق به کسب رتبه‌های برتر در کشور و جهان شدیم.

وی همچنین در پایان، انجام پروژه بین‌المللی فارمر، قرار گرفتن نام دانشگاه در لیست ۱۰ دانشگاه معتبر ایرانی در وزارت علوم کشور عراق، پذیرش بیش از ۵۰ دانشجوی خارجی در نخستین سال کسب مجوز جذب، انتخاب دانشگاه به‌عنوان قطب علمی فناوری نانو در آب، انعقاد بیش از ۳۰۰ میلیارد ریال قرارداد پژوهشی تاکنون و کسب رتبه نخست در بین دانشگاه‌های کشور بر اساس نظام رتبه‌بندی جهانی تایمز، سایماگو و شانگ‌های را جز پاره‌ای از افتخارات این دانشگاه برشمرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار