تلاش می‌کنیم ترکیه را به برنامه ساخت اف-۳۵ بازگردانیم
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۹۳۰۶۰
سناتور ارشد آمریکایی:

تلاش می‌کنیم ترکیه را به برنامه ساخت اف-۳۵ بازگردانیم

سناتور ارشد آمریکایی بعد از دیدار با رئیس جمهور ترکیه در نیویورک تاکید کرد که تلاش می‌کند ترکیه را به برنامه ساخت جنگنده‌های اف-۳۵ بازگرداند.
تلاش می‌کنیم ترکیه را به برنامه ساخت اف-۳۵ بازگردانیم
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، «لیندسی گراهام» سناتور ارشد آمریکایی بعد از دیدار با «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه گفت که تلاش می‌کند آنکارا را به برنامه ساخت مشترک جنگنده‌های اف-۳۵ بازگرداند.

ترکیه در ماه جولای گذشته و پس از اعتراض آمریکا به خرید سامانه اس-۴۰۰ از روسیه از این برنامه کنار گذاشته شده بود.

لیندسی گراهام که روابطه خوبی با دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا دارد ر. این زمینه گفت: ما تلاش می‌کنیم ترکیه را به برنامه تولید اف-۳۵ بازگردانیم.

واشنگتن معتقد است که خرید سامانه موشکی اس-۴۰۰ از روسیه توسط ترکیه باعث تداخل در برنامه دفاعی اعضای ناتو می‌شود و با سامانه‌های این پیمان نظامی مطابقت ندارد.

دولت ترکیه بدون توجه به اعتراض آمریکا و اروپا سامانه پدافند موشکی را از مسکو خرید و تا کنون چندین محموله از موشک‌ها و لانچر‌های آن را تحویل گرفته است و قرار است تا جولای سال آینده آن را راه اندازی کند.

دیدار گراهام و اردوغان در نیویورک که محل گردهمایی رهبران جهان برای حضور در نشست مجمع عمومی سازمان ملل است، انجام شده است.
پربازدیدترین آخرین اخبار