طبق اطلاعات ناسا طی چند روز آتی ۵ سیارک از کنار زمین میگذرند که احتمال ضعیف برخورد یکی از حجیمترین آنها به زمین و ایجاد خطرات سهمگین وجود دارد.
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، ناسا ۵ سیارک ردیابی کرده که به سمت زمین حرکت میکنند. یکی از این سیارکها به اندازهای بزرگ است که در صورت برخورد با زمین یک شهر را به طور کامل نابود میکند.
طبق اطلاعات مرکز Near Earth Obeject Studies، نخستین سیارکی که به زمین نزدیک میشود ۵۲۳۹۳۴ (۱۹۹۸ FF ۱۴) نام دارد. ناسا اشاره میکند این سیارک با قطر تخمینی حدود ۱۴۱۰ فوت، هم اکنون با سرعت حدود ۵۰ هزار مایل برساعت در حال حرکت است.
با توجه به حجم عظیم سیارک، در صورت برخورد با زمین خسارتهای سهمگینی به بار خواهد آورد. طبق اطلاعات این سازمان این سیارک در ساعت ۳:۲۴ دقیقه بامداد ۲۴ سپتامبر به وقت آمریکا از فاصله ۲.۶ میلیون مایلی زمین میگذرد.
سیارک دوم SW ۱، ۲۰۱۹ نام دارد که با سرعت ۲۸۳۰۰ مایل برساعت از کنار زمین میگذرد. قطر آن نیز ۶۹ فوت تخمین زده میشود. این سیارک در ساعت ۶:۵۲ دقیقه صبح ۲۴ سپتامبر از فاصله ۷۱۴۸۳۰ مایلی زمین میگذرد.
سومین سیارک ۲۰۱۹ QY ۳ نام دارد و با سرعت ۱۸۷۰۰ مایل برساعت حرکت میکند. قطر آن حدود ۲۱۷ فوت تخمین زده میشود. این سیارک در ساعت ۳:۳۵ دقیقه بامداد ۲۶ سپتامبر به وقت آمریکا از فاصله ۳.۳ میلیون مایلی زمین میگذرد.
چهارمین سیارک ۲۰۱۷ KP ۲۷ نام دارد و با سرعت ۱۰۵۰۰ مایل برساعت از کنار زمین میگذرد. طول سیارک ۱۳۵ فوت تخمین زده میشود. این سیارک در ساعت ۳:۳۶ دقیقه عصر ۲۶ سپتامبر به وقت آمریکا از فاصله یک میلیون مایلی زمین میگذرد.
پنجمین سیارک نیز ۲۰۰۶ QV ۸۹ نام دارد که با سرعت ۹۲۰۰ مایل برساعت حرکت میکند. طول سیارک ۱۷۰ فوت تخمین زده میشود. این سیارک در ساعت ۱۱:۵۴ دقیقه شب ۲۶ سپتامبر به وقت آمریکا از فاصله ۴.۳ میلیون مایلی زمین میگذرد.