سرپرست پروژه ساخت خودرو برقی بیماربر از ساخت این خودرو به سفارش بیمارستان امام رضا(ع) از سوی تیم تحقیقاتی دانشگاه آزاد مشهد در مدت ۶ ماه با هزینه ۶۰۰ میلیون ریال خبر داد.
بهروز لطفی، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد مشهد و سرپرست پروژه ساخت خودرو برقی بیماربر در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو اظهار کرد: این پروژه براساس درخواست بیمارستان امام رضا (ع) از دانشگاه آزاد مشهد صورت گرفت.
لطفی با اشاره به ضرورت ساخت این خودرو که توسط بیمارستان امام رضا (ع) مطرح شده بود، افزود: انتقال بیمار از اورژانس عدالتیان که در جوار بیمارستان امام رضا (ع) قرار دارد، با مشکلاتی همراه بود.
سرپرست پروژه ساخت خودرو برقی بیماربر ادامه داد: تونلی زیرزمینی اورژانس عدالتیان را به بیمارستان امام رضا (ع) متصل میکند، اما نبود امکانات انتقال، باعث شده بود که بیماران توسط آمبولانس از خیابان به بیمارستان منتقل شوند که گاه وجود دست اندازها در خیابان برای بیماران با مشکلاتی همراه بود.
وی افزود: در واقع خودرو برقی بیماربر به منظور انتقال بیماران به درون آسانسور اورژانس عدالتیان، سپس زیرزمین و پس از آن از طریق تونل به بیمارستان امام رضا (ع) طراحی شد.
لطفی خاطرنشان کرد: صورت مساله این طرح بهمن ماه سال گذشته به ما ارائه شد که پس از عقد قرارداد با دانشگاه آزاد، اقدامات ساخت آن آغاز شد و در مدت ۶ ماه به بهره برداری رسید.
وی با اشاره به اینکه نمونه آمبولانسهای برقی در دیگر کشورها ساخته شده است، اما این آمبولانسها برای حمل بیمار در خارج از محوطه بیمارستانی است، اظهار کرد: نمونه آمبولانس برقی مخصوص حمل بیمار در داخل ساختمان بیمارستان تاکنون ساخته نشده و این نمونهای بی نظیر است و با توجه به فضای بسته بیمارستان قابلیت تردد در بخشهای مختلف بیمارستانی را دارد.
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد مشهد در خصوص ابعاد این پروژه گفت: عرض ماشین یک متر و ۱۰ سانتی متر، طول آن ۲ متر و ارتفاع آن نیز یک متر و ۹۰ سانتی متر است که برای تردد درون آسانسور نیز مناسب است.
وی با اشاره به هزینه ساخت این پروژه اظهار کرد: هزینه این پروژه توسط خیران تهیه شده که در اختیار بیمارستان امام رضا (ع) قرار داده بودند و نیت استفاده انسان دوستانه را داشته اند.
لطفی با بیان اینکه تمام مبلغی که بیمارستان امام رضا (ع) برای این پروژه به ما اختصاص داد، صرف خرید قطعات و ساخت آن شده است، افزود: ساخت این آمبولانس برقی ۶۰۰ میلیون ریال هزینه در برداشته است.
وی با اشاره به تعداد نفرات تیم بیان کرد: این خودرو توسط تیم تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی ساخته شد که همکارانم در این پروژه شاگردان فارغ التحصیل بنده به نامهای محسن گلشاهی کارشناس ارشد خودرو، ملیحه ایزدپناه کارشناس مکانیک، نیما میربلوکی کارشناس ارشد ساخت و تولید و محمد علیزاده کارشناس ارشد مدیریت طراحی و ساخت بودند.
سرپرست پروژه ساخت خودرو برقی بیماربر یادآور شد: تمامی اقدامات ساخت این خودرو در کارگاه مختص دانشگاه آزاد مشهد انجام شده است.