گزارش اطلاعات سپاه از مفاسد اقتصادی به نمایندگان مجلس
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۹۴۴۱۳

گزارش اطلاعات سپاه از مفاسد اقتصادی به نمایندگان مجلس

عضو شورای مرکزی فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس گفت: تعدادی از اعضای سازمان اطلاعات سپاه در نشست امروز فراکسیون نمایندگان ولایی اخباری را از مفاسد اقتصادی به نمایندگان ارائه کردند.
گزارش اطلاعات سپاه از مفاسد اقتصادی به نمایندگان مجلس
 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمدعلی پورمختار نماینده مردم بهار و کبودر آهنگ در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به نشست امروز فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس گفت: بنا بود تا در نشست امروز عبدالناصر همتی رئیس کل بانک مرکزی با حضور در جلسه فراکسیون گزارش و توضیحاتی را در رابطه با لایحه دو فوریتی حذف چهار صفر از پول ملی به اعضا ارائه کند که وی در این جلسه حاضر نشد.

وی افزود: در جلسه امروز اعضای فراکسیون به ارائه اخبار پیرامون مسائل مختلف در کشور و تبادل این اخبار و اطلاعات پرداختند.

عضو شورای مرکزی فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس اظهار داشت: در این جلسه همچنین نیرو‌های سازمان اطلاعات سپاه با حضور در جلسه فراکسیون، اطلاعات و اخبار مربوط به مفاسد اقتصادی را در اختیار نمایندگان قرار دادند.
پربازدیدترین آخرین اخبار