به گفته رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور، یک سوم کار پزشکی قانونی کشور در تهران انجام میشود.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مسجدی رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور در مراسم تودیع و معارفه روسای سابق و جدید پزشکی قانونی استان تهران که صبح امروز برگزار شد، گفت: قادی پاشا سالهای سختی را به لحاظ اتفاقات رخ داده در کشور نظیر پلاسکو، حادثه تروریستی حله و ... پشت سر گذاشت.
مسجدی افزود: سه مؤلفه در پیشرفت کشور موثر است و موتور محرک کشور به حساب میآید که اولین آنها جهان بینی است یعنی فرد بداند با چه نیتی کار میکند.
رییس سازمان پزشکی قانونی کشور ادامه داد: روز و شب باید به خاطر اعتقاد به دین اسلام که اعتقاد به خداوند در راس آن است شکر گفت.
وی گفت: دومین مؤلفه رهبری است. رهبری یک مجموعه میتواند موتور محرک آن سیستم باشد و خدا رو شکر میکنیم که عمر ما در زمانی طی میشود که انسان عادلی همچون رهبر معظم انقلاب بر ما رهبری میکنند.
مسجدی خاطرنشان کرد: سومین مؤلفه پیشرفت کشور ما را میشود مردم نام برد. ما هم بخشی از مردم هستیم، اما مردم هم باید تکلیف خود را برای پیشرفت یک کشور بدانند.
رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور گفت: مردم به خاطر کم کاری خودشان حادثه کربلا را رقم زدند و از سوی دیگر مردم بودند که پیروزی انقلاب اسلامی را رقم زدند.
وی ادامه داد: ما تک تک کارمندان پزشکی قانونی اولا وظیفه خدمت رسانی به مردم داریم و از سوی دیگر باید کارهای محوله را به گونهای انجام دهیم که موجب پیشرفت کشور شود.
مسجدی افزود: در پزشکی قانونی همکاران فوق العاده مجرب و خوبی داریم و من شرمنده همکارانشان هستم که بعد از ۲۶ سال هنوز وضعیت استخدامی برخی از همکاران حل نشده و مشخص نشده است.
رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور تصریح کرد: استان تهران یک سوم فعالیتهای پزشکی قانونی کشور را انجام میدهد و در این استان کار ملی انجام میشود.
وی گفت: در سازمانی قرار داریم که سال ۹۷ به میزان ۲.۵ میلیون نظر کارشناسی را به دستگاه قضایی اعلام کرده و یک سوم پرسنل این سازمان پزشکان هستند و حتی چنین آماری حتی در خود وزارت بهداشت هم نیست.
مسجدی افزود: به جهت همین توانمندی از این سازمان توقعاتی هم دارند که البته این توقعات به حق است و امروز دستگاه قضایی از ما نظرات دقیق و کارشناسی میخواهد به گونهای که نشود به آن نظر خدشهای وارد کرد.
رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور گفت: در دوره جدید عهد کردهایم گفتمان ما گفتمان خدمت رسانی حداکثری به مردم باشد به ویژه افرادی که به سازمان ما میآیند که دردمند هستند و مشکلی برای آنها ایجاد شده است.
وی ادامه داد: دوست نداریم در گوشه کنار سازمان بشنویم که همکاری بداخلاقی کرده و با مراجعین بدرفتاری کرده است. همین یک نفر هم برای سازمان ما اضافه است و نباید باشد.