کد خبر:۷۸۵۹۳۵

رشد ۶۵ درصدی غرق شدگی در چهار ماه ابتدای سال

در چهار ماهه نخست سال جاری آمار تلفات غرق شدگی در کشور ۶۵.۷ درصد رشد داشته است.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، بر اساس اعلام پزشکی قانونی، در چهار ماهه نخست سال جاری آمار تلفات غرق‌شدگی در کشور با رشد ۶۵.۷ درصدی مواجه بود. این آمار از ۳۶۷ فوتی در چهار ماهه سال قبل به ۶۰۸ فوتی در چهار ماهه امسال رسیده است.

در چهار ماهه امسال از کل تلفات غرق شدگی، ۱۱۰ نفر زن و ۴۹۸ نفر مرد بودند که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل تعداد زنان فوت شده بر اثر غرق شدگی در کشور بیش از دو برابر شده است.

بر اساس این گزارش در این مدت استان‌های فارس با ۶۰، خوزستان با ۵۹ و مازندران با ۴۸ فوتی بیشترین آمار غرق شدگی را در کشور داشتند. اما علاوه بر این سه استان، آمار تلفات غرق شدگی در استان‌های اصفهان با ۴۲، گیلان با ۴۱ و لرستان با ۳۸ فوتی نیر قابل توجه بوده است.

نکته دیگر اینکه هر چند تقریبا طی ۱۵ سال اخیر بیشترین آمار غرق شدگی همواره مربوط به سه استان خوزستان، مازندران و گیلان بوده، اما در سال جاری استان‌های دیگری نیز با آمار بالای غرق شدگی مواجه بوده و رشد قابل توجهی در این زمینه داشته‌اند که البته بارش‌های ابتدای سال و وقوع سیل و پر حجم شدن آب رودخانه‌ها در افزایش این آمار بی‌تأثیر نبوده است.

در چهار ماهه سال جاری استان فارس رشد ۸۷.۵ درصدی، اصفهان رشد ۲۰۰ درصدی و لرستان رشد ۱۵۳ درصدی در آمار تلفات غرق شدگی داشتند.

در چهار ماهه نخست سال جاری مطابق با سال‌های دیگر همچنان رودخانه‌ها در صدر آمار تلفات غرق شدگی قرار داشتند. در این مدت ۲۵۹ نفر در رودخانه‌ها جان خود را از دست دادند که ۲۰۸ نفر از آنان مرد و ۵۱ نفر زن بودند.

بعد از رودخانه‌ها استخر‌های کشاورزی با ۶۹، کانال‌های آب با ۵۳، دریا با ۴۶ (۴۴ نفر خارج طرح، ۲ نفر محدوده مجاز)، دریاچه‌های مصنوعی و سد‌ها با ۳۳، استخر‌های شنا با ۳۱، حوض و حوضچه‌ها با ۲۷، چاه‌ها با ۱۵ و دریاچه‌های طبیعی با ۱۲ فوتی بیشترین تلفات غرق شدگی را داشتند. ۶۳ نفر نیز در سایر مکان‌های آبی جان خود را از دست دادند.

اما در تیر ماه امسال نیز آمار تلفات غرق شدگی رشد ۶۷.۴ درصدی داشت. در تیر ماه امسال ۲۴۱ نفر بر اثر غرق شدگی جان خود را از دست دادند در حالی که این آمار در مدت مشابه سال قبل ۱۴۴ نفر گزارش شده بود.

مطابق آمار‌های موجود در هر چهار ماه ابتدایی سال جاری شاهد رشد تلفات غرق شدگی نسبت به مدت مشابه سال قبل بودیم که بیشترین آن در فروردین با ۱۱۷ درصد و تیرماه با ۴۷.۴ درصد ثبت شده است.

با توجه به پیش رو بودن تعطیلات پایان هفته و نیز نزدیک شدن به ماه شهریور که پر سفرترین ماه سال است، سازمان پزشکی قانونی کشور با توجه بارش‌های خوب سال جاری و نزول رحمت الهی و پر آب بودن رودخانه‌ها و کانال‌ها و با عنایت به رشد آمار تلفات غرق شدگی به ویژه در رودخانه‌ها و کانال‌های آب به مسافران عزیز نواحی ساحلی و حاشیه رودخانه‌ها توصیه می‌کند که حتماً اصول ایمنی و توصیه‌های ارگان‌های مسؤول را مورد توجه قرار دهند و ضمن ممانعت از شنای افراد ناآشنا به فنون شنا، از اتراق در حاشیه رودخانه‌ها در زمان بارندگی و یا شنا در هوای نامساعد و یا در محدوده ایمن سازی نشده دریا جداً اجتناب کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار