
کد خبر:۷۹۴۵۰۳
دستگیری سارق بیمارستانهای شمال تهران
فرمانده یگان انتظامی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور از دستگیری سارقی با ۲۰ فقره سرقت، خبر داد وگفت: متهم در ساعت ملاقات با حضور در بیمارستانهای شمال تهران از همراهان بیمار گوشی موبایل کش روی میکرد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، فرمانده یگان انتظامی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور از دستگیری سارقی با ۲۰ فقره سرقت، خبر داد وگفت: متهم در ساعت ملاقات با حضور در بیمارستانهای شمال تهران از همراهان بیمار گوشی موبایل کش روی میکرد.
سرهنگ "رضا جنتی" در تشریح این خبر، بیان داشت: اخیرا تعدادی از همراهان بیمار با مراجعه به دفتر انتظامات بیمارستانهای شمال تهران در خصوص سرقت گوشی شان در ساعت ملاقات در بیمارستانها شکایت داشتند.
سرهنگ "رضا جنتی" در تشریح این خبر، بیان داشت: اخیرا تعدادی از همراهان بیمار با مراجعه به دفتر انتظامات بیمارستانهای شمال تهران در خصوص سرقت گوشی شان در ساعت ملاقات در بیمارستانها شکایت داشتند.
وی با بیان اینکه سرقتها در ساعت ملاقات اتفاق میافتاد، ظن ماموران مبنی بر اینکه سارق یا سارقان به عنوان همراه در بخشهای عمومی تردد دارند، قوت گرفت، ادامه داد: در تحقیقات پلیسی مشخص شد که سرقتها توسط یک نفر انجام میشود و در تحقیقات بعدی چهره سارق شناسایی و تصویری از چهره این متهم در اختیار ماموران انتظامی بیمارستانها قرار داده شد.
وی گفت: ماموران بیمارستانها ضمن کنترل تردد افراد عبوری، سارق را در بیمارستان شناسایی و موفق شدند وی را که پس از سرقت موبایل یکی از همراهان بیمار، قصد خروج از بیمارستان را داشت دستگیر و به دفتر پلیس منتقل کنند.
این مقام انتظامی بیان داشت: سارق که در ابتدا منکر هرگونه جرم ارتکابی بود، با دیدن تصاویر ضبط شده لب به اعتراف گشود و اظهار داشت: از یکی از شهرستانها به شهر تهران برای یافتن کار مراجعه کرده است و، چون شبها محلی برای خوابیدن نداشت به بیمارستانهای شمال تهران مراجعه و در قسمت استراحت همراهان بیمار میخوابیده که یک شب گوشی یکی از همراهان را سرقت و این اولین سرقت موجب شد که در طول یک ماه اخیر که به تهران حضور دارد مرتکب ۲۰ فقره سرقت گوشی همراه بشود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.