میر حمایت میرزاده گفت: دولت باید به بخش خصوصی بهمنظور ایجاد زیرساختهای الکترونیکی در حوزههای سرویسهای اپراتوری برای مقابله با تخلفات یاری رساند نه آنکه در مقابل آن بایستد، این در حالی است که مجلس حامی صنایع نوپاست.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، میر حمایت میرزاده، با اشاره به نقش صنعت تولید محتوای اپراتوری و خدمات ارزشافزوده در ایجاد اشتغال و درآمدزایی، گفت: بهتر است فعالان عرصه صنعت دیجیتال و صنعت تولید محتوای اپراتوری و خدمات ارزشافزوده از طریق رسانههای عمومی آمار و ارقام و توضیحات کاملی درخصوص این صنایع دیجیتال همچون میزان اشتغال ایجاد کرده و کاربردهای آن در زمینههای مختلف خدماتی مانند آموزش پزشکی، مشاوره، تفریحی، ورزشی، تبلیغاتی و... ارائه دهند.
وی افزود: علاوه بر اشتغالزایی، تسریع در برخی امور یکی دیگر از فواید مهم خدماتی مرتبط با سرویسهای اپراتوری است چراکه پیش از این مردم وقت بسیاری را برای انجام امورات روزمره و اجتماعی خود صرف میکردند. همچنین کاهش ترافیک، آلایندگیهای هوا، آسیبهای اجتماعی و هزینههای اضافی دستگاهها از دیگر فواید اقدامات شرکتهای اپراتوری و خدمات ارزشافزوده به شمار میآیند.
این نماینده مجلس تاکید کرد: قطعا برای جلوگیری از تخلفات، باید فضای صنعت دیجیتال را قانونمند کرده و هر فرد مسئولیتهای خود را بشناسد.
این نماینده مجلس با تاکید بر اینکه نمیتوان مردم را به عقب برگرداند و از تکنولوژی منع کرد، اظهار داشت: دولت باید به بخش خصوصی بهمنظور ایجاد زیرساختهای الکترونیکی در حوزههای سرویسهای اپراتوری برای مقابله با تخلفات یاری رساند نه آنکه در مقابل آن بایستد، این در حالی است که مجلس حامی صنایع نوپاست.
سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی تکنولوژی و رسانههای جدید را به شمشیر دو لبه تشبیه کرد و افزود: با شمشیر دو لبه تکنولوژی، فضای مجازی و... میتوان استفاده مفید یا خطر کرد که البته انتخاب با مسئولان است، به همین دلیل نباید این حوزه را رها کرده یا به فکر حذف آن باشند باید بتوان از این ابزار به نفع مردم استفاده کرد.