کد خبر:۷۹۶۱۸۰

اقدام به خودکشی در مناطق حاشیه نشین بیشتر است

رئیس انجمن روانپزشکان ایران، گفت: بر اساس آمار وزارت بهداشت ۷۳ درصد موارد اقدام به خودکشی در مناطق حاشیه نشین اتفاق می‌افتد
به گزارش گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو،به نقل از دبیرخانه انجمن علمی روانپزشکان ایران، مریم رسولیان، رییس سی و ششمین همایش سالیانه انجمن علمی روانپزشکان ایران، به موضوع افسردگی و ارتباط آن با خودکشی اشاره کرد و افزود: وقتی یک نفر افسرده می‌شود، ممکن است اقدام به خودکشی کند.

وی به آمار وزارت بهداشت اشاره کرد و گفت: بر اساس آمار وزارت بهداشت ۷۳ درصد موارد اقدام به خودکشی در مناطق حاشیه نشین اتفاق می‌افتد و این نشان دهنده نقش مسائل اقتصادی در بروز آسیب‌های اجتماعی است.

رسولیان با بیان اینکه میانگین خودکشی در سطح جهان ۱۰ در ۱۰۰ هزار نفر است، ادامه داد: آمار اقدام به خودکشی ۲۰ تا ۳۰ برابر آمار خودکشی است.

رئیس انجمن روانپزشکان ایران، به وضعیت خودکشی در ایران اشاره کرد و افزود: در سال۹۴ تعداد خودکشی در کشور ۵ مورد در ۱۰۰ هزار نفر بود، اما این آمار در سال ۹۷، به ۶ مورد در ۱۰۰ هزار نفر رسیده است.

وی در ارتباط با میزان شیوع خودکشی در مناطق مختلف کشور، گفت: استان‌های ایلام، کهگیلویه و بویر احمد، لرستان و کرمانشاه بیشترین آمار خودکشی را دارند.

رئیس انجمن روانپزشکان ایران، تاکید کرد: میزان شیوع خودکشی در ایران پایین‌تر از آمار جهانی است.
لازم بذکر است این همایش از ۲۳ مهر ماه سال جاری به مدت چهار روز در سالن اجتماعات بیمارستان میلاد با حضور اساتید و صاحبنطران برجسته برگزار می‌شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار