کد خبر:۷۹۷۰۸۲
آرام در گفتگو با دانشجو:

دانشگاه بوعلی سینا با ۴۲ دانشگاه دنیا ارتباط علمی دارد / همکاری با پروژه اراسموس پلاس

مدیر اداره همکاری‌های علمی و بین المللی دانشگاه بوعلی سینا از همکاری این دانشگاه با ۴۲ دانشگاه دنیا خبر داد و گفت: یک بخش از پروژه اراسموس پلاس شامل تحقیقات علمی در دانشگاه ما در حال انجام است.
دانشگاه بوعلی سینا با ۴۲ دانشگاه دنیا ارتباط علمی دارد / همکاری با پروژه اراسموس پلاس
یوسف آرام، مدیر اداره همکاری‌های علمی و بین المللی دانشگاه بوعلی سینا در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو با اشاره به تعاملات بین المللی این دانشگاه گفت: دانشگاه بوعلی با ۴۲ دانشگاه در دنیا ارتباط دارد که به صورت عقد تفاهم نامه بوده است.

آرام با بیان اینکه براساس این تفاهم نامه‌ها تبادل استاد و دانشجو بین ما و دانشگاه‌های دنیا صورت می‌گیرد، گفت: استادانی از کشور‌های دیگر دنیا برای دوره‌های تدریس کوتاه مدت به ایران می‌آیند و در کنار آن کارگاه‌های آموزشی و ورکشاپ برگزار می‌کنند.

مدیر اداره همکاری‌های علمی و بین المللی دانشگاه بوعلی سینا با اشاره به استقبال خوب دانشجویان و استادان ایرانی و خارجی برای حضور در دانشگاه بوعلی بیان کرد: از ۲ سال پیش تعاملات ما با دانشگاه‌های دنیا بیشتر شده و این تعاملات مورد استقبال هم قرار گرفته و تقریبا هر ترم استادان خارجی در دانشگاه بوعلی به تدریس می‌پردازند.

وی به اجرای بخش‌هایی از پروژه آراسموس پلاس نیز در این دانشگاه اشاره کرد و گفت: این پروژه چند بخش دارد که از چهار بخش مورد تقاضای ما در تفاهم نامه همکاری، تاکنون یک بخش از آن تحقق یافته است.

به گفته آرام این پروژه شامل تبادل استاد و دانشجو بین دانشگاه‌های ایران و دانشگاه‌های اتحادیه اروپا و انجام پروژه‌های تحقیقاتی مشترک می‌شود که در حال حاضر دانشگاه بوعلی در یکی از پروژه‌های تحقیقاتی حضور دارد.

مدیر اداره همکاری‌های علمی و بین المللی دانشگاه بوعلی سینا تاکید کرد: این پروژه، یک طرح تحقیقاتی بین المللی بزرگ است که در دانشگاه‌های بسیاری در حال تحقیق است و چند بخش از این پروژه را به سه دانشگاه ایران داده اند.

وی ادامه داد: این بخش‌های این پروژه در حال حاضر در دانشگاه‌های تهران، امام خمینی و بوعلی سینا مورد تحقیق و پژوهش قرار گرفته است و هنوز به پایان نرسیده است.

آرام با توضیح اینکه پروژه آراسموس پلاس از سوی اتحادیه اروپا با کشور‌های دیگر بسته می‌شود، بیان کرد: طی شدن مراحل انجام بخش‌های این پروژه زمان بر است و احتمالا از یک سال آینده امکان تبادل استاد و دانشجو به کشور‌های عضو اتحادیه اروپا فراهم شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار