مدیر دفتر همکاریهای بینالمللی دانشگاه صنعتی اصفهان گفت: ۸ دانشجو به دانشگاههای ایتالیا، اسپانیا و فرانسه و ۴ عضو هیات علمی به دانشگاههای آلمان و ایتالیا در قالب پروژه اراسموس پلاس اعزام شده اند.
سیما فاخران، مدیر دفتر همکاریهای بین المللی دانشگاه صنعتی اصفهان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو به ارائه گزارشی از آخرین وضعیت روابط بین الملل دانشگاه صنعتی اصفهان پرداخت و گفت: ایجاد ارتباط با آکادمی علوم چین و گسترش ارتباطات علمی با دانشگاههای کشورهای سوئیس، ایتالیا، کره جنوبی، اسپانیا، سوئد و فرانسه موقعیتهای مناسبی را برای اعزام اعضای هیات علمی و دانشجویان به فرصتهای مطالعاتی فراهم کرده است.
فاخران با بیان اینکه ارتباطات علمی بین المللی دانشگاه صنعتی اصفهان با دانشگاههای معتبر دنیا روند مناسبی را طی کرده، افزود: علمکرد دانشگاه به عنوان مرجع عمکاریهای علمی ایران و سوئیس از جانب وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ابلاغ شده که این عملکرد برای جامعه دانشگاهی ایران مثمر ثمر ارزیابی شده است.
مدیر دفتر همکاریهای بین المللی دانشگاه صنعتی اصفهان ادامه داد: این دانشگاه توانسته است ابزارهای مناسبی برای ایجاد ارتباطات موثر بین دانشگاهیان در سطح دانشجو و استاد برای انجام پروژههای مشترک با کشور سوییس تعریف کند که برنامههای تحقیقاتی مشترک با نامهای mobility grants, seed money grants از جمله این برنامهها هستند.
وی با بیان اینکه هزینه این برنامههای تحقیقاتی به صورت مشترک توسط وزارتخانه علوم در ایران و سوئیس تأمین شد، اشاره کرد: به تازگی برنامه bridging grants تعریف و اعلام شده که طی آن استادانی که از قبل همکاری خود را با یکی از اعضای هیات علمی دانشگاههای سوئیس تعریف کرده اند، میتوانند با تعریف پروژههای بزرگتر در این برنامه مشارکت داشته باشند.
مدیر دفتر همکاریهای بین المللی دانشگاه صنعتی اصفهان ادامه داد: البته با توجه به محدودیتهای اقتصادی موجود، مقرر شده است سهم مشارکتی ایران در پروژههای پذیرفته شده در این برنامه، توسط دانشگاههای مبدأ تأمین شود.
فاخران درخصوص تفاهم نامه همکاری دانشگاه صنعتی اصفهان با اتحادیه اروپا توضیح داد: علاوه بر تفاهم نامههایی که در قالب برنامه اراسموس پلاس اتحادیه اروپا صورت گرفته و تبادلهایی که انجام شده، در سال ۲۰۱۹ دو نفر از استادان دانشکده فیزیک موفق به دریافت جایزههای flagship و همچنین دریافت گرنت Seal of Excellence ماری کوری تحت برنامه Horizon ۲۰۲۰ اتحادیه اروپا شدند.
وی در پاسخ به این سوال که دانشگاه صنعتی اصفهان به چه دانشگاههایی و در کدام کشورها اعزام دانشجو در قالب پروژه اراسموس پلاس داشته است، گفت: هشت دانشجو به دانشگاههای پاسایو و فرایبورگ در آلمان-تورینو در ایتالیا، مالاگا در اسپانیا و Enib در فرانسه و چهار عضو هیات علمی به دانشگاههای کشور آلمان و ایتالیا در قالب این برنامه اعزام شده اند.
مدیر دفتر همکاریهای بین المللی دانشگاه صنعتی اصفهان درخصوص تعهدات این دانشگاه به اتحادیه اروپا در پروژه اراسموس پلاس گفت: ما متعهد شده ایم که در تحقیقات تراز اول جهان با اتحادیه اروپا مشارکت داشته باشیم، همچنین بستر تبادل استاد و دانشجو و پذیرش دو جانبه محققان فراهم شود، تولیدات مشترک علمی داشته باشیم و هرآنچه که در برنامههای اراسموس پلاس است.