کد خبر:۷۹۷۹۵۴

«انگل» رکورد فروش فیلم‌های خارجی زبان را شکست

فیلم سینمایی «انگل» به کارگردانی بونگ جون هو بیشترین میانگین فروش از هر سینما در سه سال اخیر را شکست.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، بعد از آنکه فیلم «انگل» جایزه نخل طلای جشنواره کن را تصاحب کرد و به اولین فیلم کره‌ای که این جایزه را دریافت کرده است تبدیل شد، رکورد‌های زیادی را در گیشه شکسته که به تازگی نیز رکورد بیشترین میزان میانگین فروش فیلم خارجی زبان را از آن خود کرده است.

این فیلم که در ژانر کمدی سیاه است، در این هفته ۳۷۶ هزار و ۲۷۴ دلار فروخت و با ۱۲۵ هزار و ۴۲۱ دلار فروش از سه سالن سینمایی که در اختیار داشت، بهترین میانگین فروش در سه سال اخیر سینمای هالیوود را نیز شکست. رکورد سال ۲۰۱۶ در دست فیلم سینمایی «لالالند» است که در دسامبر اکران شد و با ۱۷۶ هزار دلار از پنج سالن سینمایی که در اختیار داشت این رکورد را به نام خود ثبت کرده است. پارازیت اکنون در رتبه بندی کلی این لیست (میانگین فروش از سالن‌های سینما) رتبه ۱۸ تاریخ سینما و رتبه هشتم را در بین لایو اکشن‌ها دارد.

انگل که امتیاز ۹۹ از صد را از سوی منتقدان راتن تومیتو دریافت کرده داستان دو خانواده را روایت می‌کند که یکی از آن‌ها فقیر و دیگری ثروتمند هستند. اما داستان این دو خانواده به اتفاقاتی خونین منتهی می‌شود. این فیلم نماینده کشور کره جنوبی در اسکار است و در بین ۹۳ نامزد خارجی زبان از مهمترین آن‌ها محسوب می‌شود. هفته آینده تعداد سینما‌های اکران این فیلم بیشتر خواهد شد.

دیگر فیلم‌هایی که به صورت محدود اکران شده بودند، فیلم «درد و افتخار» بود که میانگین ۱۲ هزار و ۵۷۲ را ثبت کرده و فیم بعدی هم «جودی» است ۱۶۲۷ سالن سینما در اختیار داشت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار