آخرین اخبار:
کد خبر:۸۰۱۷۱۴
برای نخستین بار؛

مجوز دوره آموزش مهارتی و حرفه‌ای در دانشگاه علوم پزشکی مشهد اخذ شد

مرکز آموزش مهارتی و حرفه‌ای دانشگاه علوم پزشکی مشهد مجوز اجرای نخستین دوره آموزش مهارتی و حرفه‌ای «آسیب شناسی دستگاه گوارش» را دریافت کرد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از دانشگاه علوم پزشکی مشهد، مرکز آموزش مهارتی و حرفه‌ای دانشگاه علوم پزشکی مشهد برای اولین نوبت در کشور مجوز اجرای نخستین دوره آموزش مهارتی و حرفه‌ای «آسیب شناسی دستگاه گوارش (لوله گوارشی، کبد، پانکراس و مجاری صفراوی)» را دریافت کرد.

دکتر محمدجواد دهقان نیری مدیر مرکز آموزش مهارتی و حرفه‌ای دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اعلام این خبر افزود: این دوره برای دانش آموختگان دارای گواهینامه تخصصی رشته آسیب شناسی طراحی شده است که به تشخیص پاتولوژی بیماری‌های لوله گوارش، کبد، کیسه صفرا و مجاری صفراوی و پانکراس می‌پردازد.

وی ارتقای دانش و مهارت نیرو‌ها و دانش‌آموختگان نظام سلامت را از جمله مأموریت‌های مهم حوزه آموزش در راستای ارتقای کیفیت خدمات و پاسخگویی به نیاز‌های سلامت کشور برشمرد و خاطرنشان کرد: آموزش مهارت‌های جدید و تقویت مهارت‌های حرفه‌ای قبلی که در انجام مراقبت‌ها و رویه‌های (پروسیجر procedure) مختلف علوم پزشکی به کار می‌روند تحت عنوان دوره‌های آموزشی مهارتی و حرفه‌ای تعریف می‌شوند که طول مدت این دوره‌ها از دو هفته تا شش ماه متغیر است.

دهقان افزود: حداقل نیمی از طول دوره به کار عملی و مهارتی در محیط‌های واقعی یا شبیه سازی شده تخصیص می‌یابد.

وی اضافه کرد: با استناد به سند نظام آموزش مهارتی و حرفه‌ای علوم پزشکی جمهوری اسلامی ایران و با تاسیس و استقرار این مرکز دانشگاهی برگزاری کلیه فعالیت‌های آموزشی مشابه از طریق سامانه مذکور و توسط مدیریت آموزش مهارتی و حرفه‌ای دانشگاه میسر و قابل انجام خواهد بود.

مدیر مرکز آموزش مهارتی دانشگاه خاطر نشان کرد: اساتید داوطلب تدوین، طراحی و اجرای دوره و هم چنین متقاضیان شرکت در دوره می‌توانند با مراجعه و عضویت در سامانه کشوری اقدام کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار