کد خبر:۸۰۱۹۷۱

«مسخره‌باز» به بلاروس می‌رود

فیلم سینمایی «مسخره‌باز» در دومین حضور بین‌المللی خود به جشنواره «مینسک، لیستاپاد» در بلاروس می‌رود.
 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، این فیلم به کارگردانی همایون غنی‌زاده در بخش مسابقه بیست و ششمین جشنواره فیلم مینسک، لیستاپاد، به نمایش در می‌آید.

این فیلم در دومین حضور بین‌المللی خود پس از نمایش موفق در جشنواره فیلم ورشو و‌کسب جایزه ویژه هیأت داوران، در بخش مسابقه جشنواره فیلم مینسک، لیستاپاد با حضور کارگردان به نمایش در خواهد آمد.

جشنواره «مینسک، لیستاپاد» از ۱۰ تا ۱۷ آبان (۱ تا ۸ نوامبر) در بلاروس برگزار خواهد شد.

علی نصیریان، صابر ابر، بابک حمیدیان، هدیه تهرانی، رضا کیانیان در مسخره‌باز نقش آفرینی کرده‌اند. عرضه و پخش بین‌المللی این فیلم به عهده محمد اطبایی (مستقل‌های ایرانی) است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار