به گزارش گروه استانها خبرگزاری دانشجو، روشن خوشنوازی شامگاه دوشنبه در شورای فرهنگ عمومی استان کردستان که در دفتر نماینده ولی فقیه در استان برگزار شد، اظهار کرد: دانشگاه کردستان در سال تحصیلی 53 _ 54 فعالیت خود را به عنوان دانشسرای عالی سنندج وابسته به دانشگاه تربیت معلم تهران آغاز کرد و برای اولین بار در رشته دبیری ریاضی به پذیرش دانشجو پرداخت.
معاون فرهنگی دانشگاه کردستان خاطرنشان کرد: در سال ۵۵ زیر نظر دانشگاه رازی کرمانشاه قرار گرفت و در سال 70 به عنوان دانشگاه مستقل کردستان نامگذاری و در حال حاضر 11 هزار دانشجو دارد که در 220 رشته مشغول به تحصیل هستند.
وی تصریح کرد: دانشگاه کردستان دارای 143 رشته تحصیلات تکمیلی و 113 رشته کارشناسی ارشد و 30 رشته دکتری است.
وی اذعان داشت: 352 هیئت علمی در حال حاضر در این دانشگاه فعالیت دارند و به زودی 40 هیئت علمی دیگر به این آمار اضافه خواهد شد.
معاون فرهنگی دانشگاه کردستان افزود: تاکنون 3 هزار و 714 مقاله در مجلات معتبر از اعضای هیات علمی این دانشگاه تدوین و به چاپ رسیده و بیش از 36 کنفرانس از سال 90 تا کنون در سطح استان برگزار شده است.
فعالیت 130 نشریه دانشجویی در دانشگاه کردستان
خوشنوازی اضافه کرد: 132 هزار عنوان کتاب، 69 انجمن علمی و 130 نشریه دانشجویی در این دانشگاه وجود دارد.
وی خاطرنشان کرد: 26 درصد از تمام دانشجویان شاغل به تحصیل استان در دانشگاه کردستان تحصیل میکنند.
وی گفت: در سال 97 بیش از 827 عنوان برنامه فرهنگی در قالبهای مختلف در این دانشگاه برگزار شده است.
معاون فرهنگی دانشگاه کردستان اذعان کرد: تولید انیمیشن برای تبلیغات و آموزش در زمینههای فرهنگی و اجتماعی، ساخت و تولید سامانه مدیریت هوشمند و یکپارچهسازی مصرف انرژی و غیره از اقدامات انجام گرفته در دانشگاه کردستان بوده است.
وی به برگزاری اردوهای راهیان نور، اردوهای جهادی و اربعین حسینی به عنوان یکی از شاخصترین برنامههای فرهنگی دانشگاه کردستان نام برد و گفت: هر ساله این برنامهها با استقبال بسیار خوب دانشجویان برگزار میشود.
وی تصریح کرد: از دیگر برنامههای دانشگاه کردستان برگزاری کرسیهای آزاداندیشی با موضوعات مختلف، برگزاری کارگاه و دورههای آموزشی تخصصی امنیت سایبری برای مدیران و کارشناسان ادارات استان، برگزاری کارگاه و دوره آموزشی عمومی امنیت سایبری برای کارکنان ادارات، بازدید از ادارات برای بررسی وضعیت فضای تبادل اطلاعات و ارائه گزایشی از ارزیابی برای ارتقای امنیت سایبری بوده است.
ارائه دروس مرتبط به اشتغالپذیری
معاون فرهنگی دانشگاه کردستان اضافه کرد: ارائه دروس مجازی در ترم تابستانی، ارائه دروس مرتبط به اشتغالپذیری، راهاندازی رشتههای جدید در راستای نیازهای منطقه و الکترونیکی کردن فرآیند آموزش از اقدامات دانشگاه در حوزه آموزش از دیگر اقدامات انجام شده در دانشگاه کردستان است.
خوشنوازی اظهار کرد: رشتههای خوبی با توجه به نیاز منطقه با وجود تمام مشکلاتی که در فرآیند اخذ مجوز ایجاد رشته جدید وجود دارد برای دانشگاه اخذ شده است.
وی اذعان کرد: ساماندهی سیستم اداری، حذف کاغذ و بروکراسی اداری و نظام دادن به موضوع پاداشها، ساماندهی فرآیند نیروهای انسانی، حرکت به سمت چابکسازی، تشکیل کمیته درآمدزایی، نظارت بر خرید، طراحی رویه اعمال نظارت داخلی بر سیستم خرید، جمعآوری آبهای جاری در دانشگاه و غیره از دیگر اقدامات انجام شده در دانشگاه کردستان بوده است.
معاون فرهنگی دانشگاه کردستان با بیان اینکه تعامل بسیار خوبی بین دستگاهها و مسئولان استان با دانشگاه کردستان وجود دارد، گفت: جلسات متعددی در این راستا با فرمانده سپاه، استاندار و غیره برگزار شد تا بتوانیم از ظرفیتهای موجود در راستای خدمت هر چه بیشتر به جامعه هدف استفاده کنیم.