کد خبر:۸۰۳۶۹۸
با امضاء تفاهم نامه‌ای؛

بانک صنعت از پایان‌نامه‌های دانشجویان دانشگاه امیرکبیر حمایت می‌کند

بانک صنعت و معدن طی تفاهم نامه‌ای با دانشگاه امیرکبیر از پایان نامه‌های تحصیلات تکمیلی این دانشگاه که در راستای نیاز‌های بانک است حمایت می‌کند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، تفاهم‌نامه همکاری میان دانشگاه صنعتی امیرکبیر و بانک صنعت و معدن میان سیداحمد معتمدی رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر و حسین مهری رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل بانک صنعت و معدن منعقد شد.
 
استفاده مطلوب از توانمندی‌های دانشگاه در راستای اجرای پروژه‌های تحقیقاتی، کاربردی و عملیاتی معرفی شده توسط بانک صنعت و معدن و بومی سازی آن‌ها از بند‌های این تفاهم نامه است. ایجاد یک یا چند صندوق مالی مشترک میان بانک صنعت و معدن و دانشگاه صنعتی امیرکبیر و مذاکره با نهاد‌ها و مراجع ملی تاثیر گذار برای تجهیز مالی این صندوق‌ها از دیگر مفاد این تفاهم نامه است.
 
حمایت از پایان‌نامه‌های تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی امیرکبیر که در راستای نیاز‌های بانک است از دیگر موضوعات مطرح شده در این تفاهم نامه است. همچنین در این تفاهم‌نامه بر همکاری بانک صنعت و معدن و دانشگاه صنعتی امیرکبیر در راستای اجرای پایلوت طرح‌های فناورانه نیز تاکید شده است.
 
این تفاهم نامه در ۶ بند و برای مدت ۲ سال منعقد شده است که درصورت رضایت دو طرف زمان اجرای تفاهم نامه قابل تمدید خواهد شد. ایجاد شرایط لازم برای فعالیت حرفه‌ای نخبگان دانشگاه صنعتی امیرکبیر بر روی موضوعات تخصصی مورد نظر بانک صنعت و معدن در مراکز کارآفرینی و مرکز رشد دانشگاه از دیگر اهداف این تفاهم نامه است.
 
همچنین در چارچوب این تفاهم نامه مقرر شد بانک صنعت و معدن به کسب و کار‌های نوپا و شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در مدیریت فناوری و توسعه نوآوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر در جهت پیشبرد و توسعه فعالیت‌های ایشان تسهیلات بانکی با نرخ سود پایین و ضمانت‌های سهل و آسان پرداخت کند.
 
لازم به ذکر است؛ راه اندازی یک مرکز نوآوری مشترک در زمینه فناوری‌های مالی و بانکداری الکترونیک نیز از دیگر مفاد این تفاهم نامه بود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار