دبیر شورای سیاست گذاری جایزه مصطفی(ص) گفت: جایزه مصطفی(ص) ماموریت دارد تا دانشمندان جهان اسلام را ضمن معرفی با یکدیگر متحد کند.
به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، صفاری نیا، دبیر شورای سیاست گذاری جایزه مصطفی (ص) در مراسم اعطای جایزه مصطفی (ص) بیان کرد: یکی از برنامههای بنیاد علم و فناوری مصطفی (ص) اعطای این جایزه است که جهت آشنایی و به هم رسانی دانشمندان جهان اسلام تاکنون بوده است.
صفاری نیا ادامه داد: ظرفیت سازی ماموریت دیگر بنیاد است که برگزاری سالیانه مسابقه دانش آموزی نور و مسابقه دانشمندان جهان کنز از برنامههای اجرا شده در بین آینده سازان کشورهای اسلامی است.
دبیر شورای سیاست گذاری جایزه مصطفی (ص) اظهار داشت: گفتمان سازی نیز ماموریتی تعریف شده برای بنیاد علم و فناوری مصطفی است که ایجاد موزه هنر مصطفی (ص)، شکل دهی جامعه خادم المصطفی و تاسیس باشگاه سفیران مصطفی برای همکاری آحاد امت اسلامی از دیگر اقدامات انجام شده است.
وی افزود: بنیاد مصطفی (ص) فعالیتهای خود را با تاسی از سنت حسنه وقف و محل منابع خیرین جهان اسلام تامین نموده و در این قالب توانسته نسبت به تامین منابع مالی بنیاد از امکانات مردم و خیرین بهره گیرد.
صفاری نیا اظهار داشت: این هفته به نام هفته جایزه مصطفی (ص) نام گذاری شده است که شامل برگزاری ششمین نشست تبادل تجربیات علم و فناوری با حضور بیش از هشتاد نفر از برجستگان علمی ۲۷ کشور دنیا در ۱۴ دانشگاه و مرکز تحقیقاتی، برگزاری چهارمین نشست سرمایه گذاران کشورهای اسلامی با دانشمندان جهان اسلام در جهت تجاری سازی دانش و رفع نیازهای فنی و علمی با حضور ۴۰ شرکت دانش بنیان از ۱۲ کشور، بازدید از دهها مرکز علمی و فناورانه با پیشینه تمدن کهن اسلامی و شبی با فناوران در پارک فناوری پردیس است.