کد خبر:۸۰۳۹۸۰
ظهور:

کارگروه علمی جایزه مصطفی(ص) نحوه و نتیجه ارزیابی‌های خود را اعلام کرد

در رویداد اعطای جایزه مصطفی (ص)، رئیس کارگروه علمی این رویداد بزرگ، نتیجه ارزیابی‌ها و داوری آثار دریافتی خود را اعلام کرد.

کارگروه علمی جایزه مصطفی(ص) نحوه و نتیجه ارزیابی‌های خود را اعلام کرد

به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، ظهور، رئیس کارگروه علمی جایزه مصطفی (ص) در مراسم اعطای جایزه مصطفی (ص) که صبح امروز در تالار وحدت برگزار شد، گفت: امروز سومین دوره اعطای این جایزه را در چهار حوزه علم و فناوری زیستی و پزشکی، علم و فناوری اطلاعات و ارتباطات، علم و فناوری نانو و کلیه زمینه‌های علم و فناوری و همچنین بخش دانشمندان مقیم کشور‌های اسلامی جشن می‌گیریم.

ظهور ادامه داد: در دوره اخیر که فراخوان آن از اردیبهشت ماه سال ۹۷ آغاز و تا آبان ۹۸ به ۵۲ کشور اعلام شد، ۲۰۲ نهاد معتبر علمی در سطح بین المللی و ۵۱۲ دانشمند برای معرفی نامزد‌ها مشارکت داشتند.

وی بیان کرد: در نتیجه ۱۶۴۹ اثر دریافت شد که این آثار با مشارکت حدود ۵۰۰ داور و مشاور برجسته بین المللی و همکاری ۲۰۰ دانشگاه و مرکز پژوهشی از ۳۵ کشور مورد ارزیابی قرار گرفت. کارگروه علمی به منظور بررسی آثار دریافتی ۲۳ جلسه برگزار کرد.

رئیس کارگروه علمی جایزه مصطفی (ص) عنوان کرد: در حوزه علم و فناوری اطلاعات و ارتباطات ۱۹۹ اثر، در حوزه علم و فناوری زیستی و پزشکی ۶۶۴ اثر، در حوزه علم و فناوری نانو ۱۷۲ اثر و در حوزه کلیه زمینه‌های علم و فناوری ۶۱۴ اثر بررسی شد.

ظهور افزود: در بخشی که به دانشمندان کشور‌های اسلامی اختصاص دارد از میان برگزیدگان گروه‌های تخصصی با در نظر گرفتن مقیم بودن نامزد‌ها در کشور‌های اسلامی انتخابات صورت گرفت.

رئیس کارگروه علمی جایزه مصطفی (ص) اعلام کرد: جایزه مصطفی (ص) در سومین دوره در حوزه علم و فناوری زیستی و پزشکی مشترکا به دو دانشمند اعطا می‌شود که نفر نخست اوبور شاهین دارای تابعیت ترکی و نفر دوم علی خادم حسینی دارای تابعیت ایرانی است. در بخش دانشمندان مقیم کشور‌های اسلامی مشترکا جایزه به عمران اینان (دانشمند مقیم ترکیه)، حسین بهاروند (دانشمند مقیم ایران) و محمد عبدالاحد (دانشمند مقیم ایران) اعطا می‌شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار