یافته علمی در دانشگاه علوم پزشکی تبریز با همکاری یک شرکت دانشبنیان به یک نانومحصول در بخش رفع چین و چروک پوست و از بین بردن آسیبهای پوستی تبدیل شد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، یافته علمی در دانشگاه علوم پزشکی تبریز با همکاری یک شرکت دانشبنیان به یک نانومحصول در بخش رفع چین و چروک پوست و از بین بردن آسیبهای پوستی تبدیل شد.
شرکت دانشبنیان ایرانی موفق به دستیابی به فناوری تولید ژل حاوی نانو اتوزوم گاما اوریزانول برای بهبود چین و چروک پوست شده است.
صفا تابناک، مدیرعامل شرکت دانشبنیان درباره این محصول میگوید: با توجه به دغدغههایی که در بخش زخمهای پوستی و آسیبهای حاصل از سوختگی داشتم، ۱۵ سال پیش کار روی توسعه محصولات مربوط به رفع آسیبهای سوختگی از پوست را آغاز کردم و در نهایت با تاسیس شرکت دانش بنیان تجاریسازی محصولاتی در این حوزه آغاز شد.
تابناک افزود: با توجه به موفقیتهای به دست آمده در این شرکت، دانشگاه علوم پزشکی تبریز نسبت به فعالیتهای شرکت علاقهمند شد و همکاری مشترکی با این دانشگاه شکل گرفت تا یافتههای محققان این دانشگاه در بخش مواد ترمیمکننده پوست تجاریسازی شود. این همکاری مشترک منجر به دستیابی به فناوری ژل حاوی نانو اتوزوم گامااوریزانول برای بهبود چین و چروک پوست شد.
مدیرعامل شرکت تصریح کرد: این محصول پایه گیاهی و طبیعی داشته و اثربخشی بسیار بالایی روی پوست دارد. یکی از مزیتهای این ژل، ایجاد کلاژن در پوست است به طوری که میتواند به سرعت کلاژنسازی پوست را افزایش دهد.
وی درباره اثربخشی این محصول اظهار کرد: مطالعات بالینی نشان داده است که مصرف ۴۰ روزه این ژل میتواند موجب تغییر وضعیت پوست آسیبدیده شود.
تابناک از آغاز رایزنی با پزشکان برای معرفی این محصول و مزیتهای آن خبر و بیان کرد: قصد نداریم که این محصول را به صورت فروشگاهی عرضه کنیم، بلکه تلاش داریم محصول به صورت تخصصی از طریق پزشکان برای بیماران تجویز شود.
به گفته مدیرعامل شرکت دانش بنیان ژل حاوی نانو اتوزوم گاما اوریزانول پس از دریافت گواهی نانومقیاس در مسیر کسب مجوز تولید از سازمان غذا و دارو است.